Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

FireTight 

všechny recenze uživatele

Je to až neuvěřitelný, ale Zdeněk Pohlreich dokáže hláškovat i při klasickém televizním formátu pro vaření (Babica se může jít zahrabat, a několikrát)... Absolutně nechápu a má můj obdiv, ovšem mám takový strach, že tenhle pořad není vůbec pro mě. Jednak neumím vařit, nemám gril a taky asi neumím pořádně docenit šéfovo rozplývání se nad různými druhy masa. Pár slov ke slavné Halině - překvapivě nevadí, dobře se stáhla do roličky moderátorky. UPDATE (3. července 2011): Musím jít s hodnocením ještě o hvězdičku nahoru, protože Zdéňa každý pondělí způsobuje, že u televize tak nějak slintám... :D ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Zdenda je trošku sprosťák, ale má přeci jen pravdu a já ho mám rád. A tenhle jeho mini-pořad se mi líbil. Akorát bych na Primu měl být naštvaný, protože to dávali v pozdních hodinách a já po tom měl hroznou chuť na nějakýho toho hambáče. Není divu, že jsou lidi obézní, když dávají takové kulinářské lahůdky v deset večer :-). ()

Reklama

Prechytraly 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Pohlreich nejenom perfektně ovládá své řemeslo, ale má i talent na předávání svých zkušeností poutavou a zábavnou formou. To potom i tak zarytý odpůrce vaření (nikoli konzumace !!!), jako jsem já dostane chuť zkusit si uplácat nějaký ten hamburger. Z celého pořadu voní maso a kvalitní suroviny a intermezza s masitou Halinou Pawlovskou přináší zajímavé "zákulisní" informace ze života člověka, který práci s jídlem zasvětil celý svůj život, a od kterého se máme hodně co učit. Za to mu potom odpouštím i "nenápadný" product placement, reklamy a další komerční pitominy. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Konečně po všech těch Babicích, co v televizi najdete, pustili ke slovu odborníka. Zdeněk Pohlreich předvádí své typické umění založené na minimalismu kuchyňského prostředí a stavěné na kvalitě surovin, jejich dostupnosti a poměru ceny. Navíc se dočkáme i jisté osvěty a tradičního Pohlreichovského humoru. Ovšem, co mi nikdo nevysvětlí, který manažer nacpal do jeho pořadu Halinu Pawlovskou. To i Gejza ze statku by zpovídal Zdenka Pohlreicha lépe, pokud už to v pořadu musí být. Proč je to tímto zmrvené, nevím, ale beru to jako nutné zlo, které musím překlenout, abych se více dozvěděl o vaření a o Zdeňkovi Pohlreichovi. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat/dochucovat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě, ačkoliv si ho divák samozřejmě oblíbil primárně coby chlapíka s neuhlazeným slovníkem, jak brečí nad retro oblohou a fritovací kulturou. Tady nevštěpuje základy pro kvalitní fungování podniku, ale jednoduše naznačuje, že ugrilované podrážky nebo vysušený losos nejsou tím, co by mělo nad grilem omámit naše hosty. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama