Reklama

Reklama

Pokoj naproti

Trailer

Duševně nevyrovnaný Terry (Danny Pino) volá svému nejlepšímu příteli Julianovi (Mike Vogel) a žádá ho o pomoc. Je si jistý, že ho jeho snoubenka June (Brittany Murphy) podvádí. Sledoval ji do dekadentního hotelu Riverview, kde se přihlásila, aby se setkala se svým milencem v pokoji 508. Terry vysvětluje Julianovi, že si vzal revolver, sedí v pokoji naproti číslu 508 a čeká, aby zastřelil jejího milence. Julien se snaží přítele uklidnit a ihned vyráží, aby zabránil neštěstí. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

swamp 

všechny recenze uživatele

Režisér bohužel neví, co je to budování atmosféry. Jedná se prakticky o celovečerní nudu, kde za jedinou zmínku stojí závěrečných deset minut. Herci byli nezajímaví, snad až na Brada Greenquista, který si vychutnal roli portýra - trochu mi připomněl Tima Rotha ve Four rooms. :) Ze zajímavosti se ještě podívám na kraťas Across the hall, který režisér natočil před tímto filmem - možná to bude esence toho dobrého z filmu. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrný thriller s parádní hudbou. Líbilo se mi provedení, potěšilo mě střídání dějových linií v různých časech a kamera byla též prvotřídní. Film ale shazuje poněkud strohý a nepřirozený scénář a nepříliš zvládnutý herecký projev Danny Pinoa. Škoda, ale divím se, že tento film zde hodnotilo pouhých 68 lidí, rozhodně by si tento minimalistický projekt zasloužil víc pozornosti. 60% ()

Reklama

MareT. 

všechny recenze uživatele

Připominalo mi to doby, kdy jsem se díval na povídky od Alfreda Hitchocka, kde se zvraty překřvavaly přes jiné zvraty...což znamená, že to není špatný film, ale slušela by mu dvacetiminutová stopáž...Jinak děj je jednoduchý až až, herci vcelku v pohodě a hudba byla vynikající. Ale je v podstatě nic proti ničemu.... ()

Greny 

všechny recenze uživatele

moc jsem od tohoto filmu neočekával a tudíž jsem byl velmi mile překvapen. Pravdou však zůstavá že thriller je to jen okrajově a spíše se snaží tvářit jako thriller. Avšak nad tímto bych přimhouřil oči, jelikož kamera, hudba , herci na výbornou a i když je příběh jednoduchý je to svěže a vcelku originálně pojaté. 4* ()

NikaIn 

všechny recenze uživatele

Téma nebola zlá,len to neuchopili správne.Od začiatku sa to tiahlo,bola to nuda. Dialógi bez dinamiky,prihlúple,spomalené.Dej tiež nijak negradoval,ak sa aj niečo udialo,znova to okamžite padlo do nudy,herci sa tiež nepretrhli,bolo to ako keď vám niekto kto nemá rečnícky talent niečo rozpráva,ale vás to uspáva, ide to mimo vás,pretože to nemá šťavu.Tak presne toto bolo také isté,bez šťavy.Už o 10 minút nebudem vedieť o čom to bolo,nič to vo mne nezanechalo.Jedna hviezda za snahu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Natalie Smyka, která hraje Annu, účinkovala také v původní krátké verzi z roku 2005. (ivishka)
  • Exteriér hotela Riverview bol natočený na zadnej strane Universal Studio v New Yorku ešte predtým, ako ho zničil masívny požiar. Interiér bol postavený na Universal's Stage 28, kde sa dodnes nachádza pôvodný súbor „Fantóm opery“. Riverview bol postavený vo vnútri masívnej opery. (Arsenal83)
  • Film byl natočen za 17 dní. (ivishka)

Reklama

Reklama