Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mat a Franck jsou policisté a nejlepší přátelé. Franck se zabývá kriminální činností související s drogami. Zaplete se však do pochybných obchodů a je zavražděn. Mat se nechce smířit s jeho smrtí a vytyčí si jediný cíl - dopadnout darebáka, který jej připravil o dlouholetého, věrného přítele. (claudel)

Recenze (48)

patroklos 

všechny recenze uživatele

Gérard Deparidieu je pravděpodobně ve vyšším věku hodně sexy, když si jako policajt získává srdce všech žen okolo, ať už se jedná o kladné nebo záporné postavy... vlastně ve filmu nehrála ani jedna, která by do něj nebyla zamilovaná :-) ... film šel určitě natočit lépe, ale špatný nebyl - přes jistou vláčnost a špatně pochopitelné souvislosti měl zajímavý námět, hudbu i závěr... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Člověk neustále vzpomíná na francouzské starší kriminálky a musí konstatovat,že dobrejch francouzskejch filmů je jako šafránu.Ale jsou i vyjímky,jako třeba Válka policajtů.Teď k tomu můžeme přiřadit i drsnou krimi,kterou táhne G.Depardieu a která určitě nenudí.A i když hluchý místa se ve filmu najdou,tak za solidních 60% ten film je. ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Ačkoli tentokrát O.Marchal nerežíroval, jeho scenáristický podíl je na příběhu dvou morálně nejednoznačně ukotvených policejních komisařů (G.Depardieu, O.Marchal) jasně patrný. Matovu parťačku hraje A.Coesensová, známá z televizního seriálu Reportéři. Nadprůměrné hodnocení, ale Marchalovy vlastní režijní projekty (Gangsteři, Válka policajtů) stojí kvalitativně výš. ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Průměrná francouzská krimi,kterou od šedi průměrnosti nezachrání ani velký Gérard a dokonce ani schopnosti výborného Oliviera Marchala...Při srovnání se současnou kinematografií působí poněkud anachronicky a není to nic pro fanoušky akčních podívaných.Válka policajtů,nebo Mr.73 jsou o dvě třídy výše... ()

gotham 

všechny recenze uživatele

V poslední době mám nějaký záhadný ,,štěstí" na v lepším případě průměrný francouzský detektivky. Tohle byl ale ten horší případ, to mělo i k průměru pořádně daleko. Hlavně obsadit do poměrně akční role střílejícího a zejména běhajícícho detektiva tlustýho Depardieua, to je s prominutím totální kravina. Hodně špatnej film. 30% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se již o druhou krimi, ve které se setkávají Olivier Marchal a Gérard Depardieu, předchozí spolupráce sahá do roku 2004 při natáčení Války policajtů. (claudel)
  • Tento film byl natočen podle literární předlohy Huguese Pagana: "L´Étage des morts". (claudel)

Reklama

Reklama