Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je halloweenská noc a v jednom starém, strašidelném domě se koná pořádná párty. V nejlepším ale do domu vrazí policie a mejdan rázně ukončí. Sedmi lidem se ale podaří v domě schovat a policii uniknout. Při prohledávání domu naleznou ve sklepě ostatky šesti lidí, které patrně patří obětem masakru, který se v domě odehrál před 85 lety právě na Halloween. Dle pověry tehdy účastníky oslavy postupně ovládli démoni a majitelka domu ve snaze zabránit jejich vstupu do našeho světa spáchala sebevraždu. Brzy se ukáže, že o to, co se démonům nepovedlo tehdy, se nyní pokusí znovu… (Šakalík)

(více)

Recenze (70)

petero 

všechny recenze uživatele

Čo čakať od režiséra a scenáristu céčkových zverstiev s ktorého výtvormi si nevedia poradiť ani legendy typu Tobe Hooper či Dario Argento. Asi to, že sa nedokáže priblížiť ničím výnimočnému no stále slušnému originálu ktorý neurazí ani dnes. Roztrasená kamera v akčnejších scénach nespokojnosť s filmom len podtrháva. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Měla to být Halloweenská párty, na kterou nikdo nezapomene. Angela si pronajala starý dům Broussardů, ve kterém se před 80 lety zemřelo několik lidí, což je to pravé místo na Halloweenskou párty. Ale když je v průběhu večera akce rozpuštěna policisty za rušení nočního klidu, vypadá to na pěkný propadák. Ale Angela a její přátelé se policistům schovají, a když se pokusí později odejít, zjistí, že dům je zamknutý - což ale vůbec nevadí, alkoholu je dost, akce může pokračovat. Jenže Halloweenská noc je přesně ta noc, kdy dům ožívá prastarými démony, kteří se jen v tuto noc mohou dostat na povrch zemský... Původní film jsem sice neviděl, nicméně podobné filmy mám docela rád, protože i když je režisér nějak spacká, stále se na ně většinou dá (jednou) podívat. Stejně je to i s Nocí démonů - Adam Gierasch má až příliš bujnou fantazii, kterou se pokouší dostat filmové plátno - jeho předchozí Autopsy chtěla šokovat svojí krvavostí (což se i částečně povedlo), Noc démonů pro změnu filmovými triky. Jenže to by film nesměl vzápětí dostat do rukou šílený střihač, který veškeré akčnější scény sestříhal do sledu statických obrázků, ve kterých si těch (hezkých) démonů sotva stihnete všimnout. Po stránce herecké jakžtakž, potěšilo mne, že ta nejhezčí (Monica Keena) vydržela nejdéle :) ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Co je s ní?" ,,....já, já....strčila si rtěnku do kozy a vylezla jí z pičky! OK?" Čekal jsem spíše průšvih, ale nakonec mě to bavilo mnohem více, než původní Noc démonů. Příběh je prostinký - skupina lidí (sedm) zůstane po večírku rozpuštěném policií v tajemném domě a divák až do konce sleduje, zda přežijí (doufá, že ne), a nebo je zmasakrují démoni. Ano, je to vpodstatě hodně dlouhý hudební klip, ovšem se skvělou muzikou - např. The Ghastly Ones, The Barbarellatones, Creature Feature, Death Riders, Goatwhore, T.S.O.L., Zombie Girl a velkou samostatnou hvězdu si zaslouží TYPE 0 NEGATIVE! Úplně nejlepší jsou úvodní titulky - oběsit se, až uletí hlava, no páni! A z bezhlavého těla teče kečup, jako když Perseus sťal Medusu... Sex (pěkný je démonický - samá chapadla), drogy, rock, prsaté děvečky, démonické držky, dům a jeho zákoutí, kostřičky, sem tam rudý šplíchanec... jednoduché, ale pro zábavu dostačující. V jednu chvíli se nahromadilo tolikrát FUCK (kterým se v celém filmu nešetří), že jsem si znovu uvědomil, jak má angličtina proti češtině chudičkou slovní zásobu... (pro zájemce a nevěřící doporučuji - P.Ouředník - Šmírbuch jazyka českého) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Night of the Demons“ sází hlavně na to, že tu je gore, které se docela povedlo. A také sem tam představí nějakou tvář, která je trochu známá, ať už je to Shannon Elizabeth nebo Edward Furlong, kdy oba už mají ale kariéru trochu za zenitem. Pak už se jede jen na to, že přemýšlíte, kdo asi přežije, pokud vůbec někdo, a jestli se podaří vymyslet nějakou opravdu hnusnou hnusárnu, což se i jednou povedlo. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Proč ne, skvělá ujeťárna, která asi nesedne každému, ale dokázal bych si to představit na nějakém hororovém mejdanu jako slibně rozjíždějící instruktážní video (klidně i bez těch démonů :-), zkrátka film, který vás určitě nevyděsí, ale možná festovně pobaví. Takže nečekejte žádnou hardkór atmosféru, nebo nedej démon vybroušené dialogy. Namísto toho fajnou metalovou muziku, sympatické herce (Furlong rules), správně ulítlé masky a jeden neviděný trik s rtěnkou ;-) Pobavilo na tolik, že už se teď těším na původní verzi. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama