Reklama

Reklama

Dwight Terry přijíždí do Nového Mexika, aby v malém městečku Santa Paula pracoval jako zástupce šerifa. Ve městě je vysoký počet pohřešovaných dívek. Přijíždí také Diana Kelperová, která chce pracovat v restauraci. Ukáže se však, že nejde o restauraci, ale striptýzový bar. Diana touží po lepším životě a musí vydělat víc peněz, proto se rozhodne, že bude nabízet své mladé tělo klientům z podřadných barů. V blízkosti je však sériový vrah, který loví mladé prostitutky zastřelením z kuše. Nahá dívka uprostřed lesů a vražedný maniak v jejich patách. Dokáže zástupce šerifa Dwight zastavit smrtelně nebezpečného psychopata? (CS Film)

(více)

Recenze (56)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Mimoriadne záživný filmový úžitok na bolesť očí a všetkých zmyslov . Silne(na)tvrd(l)ý lovec popreháňa " naked bitch " ktorá sa celkom vkusne vyhýba jeho dobre mieneným , no hlavne miereným strelám. Potom si to už sporo oblečená rozdá so skaliskom , ktorý by zvažoval aj CLIFFHák. Napínavý bol digi štrkáč a pavúk na skale. Myslím ,že by to zmáklo aj Radošínske Naivné divadloa bol by z toho Blockbust. K tomuto polotovaru by zdravému chlapovi nepomohol ani rekes a ženy sa potešia záverečným titulom, ako málokedy. To hviezdne obsadenie NE!hercov Ma zložilo. Blah. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Nahá kořist“ je ukázkou toho, že i s nízkým rozpočtem je možné natočit snímek, který bude celkem ucházející a budete z něj mít pocit takový, jaký byste mít měli – tedy nepříjemný pocit, že se sami stáváte myší, na kterou kočka pořádá lov. Tohle se podařilo do filmu promítnout, jen je škoda dlouhého úvodu, který by bylo možné zakomponovat jako flashbacky do útěku mladé ženy. Anebo vynechat. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Naked Fear patří k těm lepším filmům. Zpočátku se to trošku táhne, ale pak začíná hra na kočku a myš. A zhruba 60 minut je napínavé nahánění nahé dívky v lese - v horách - na samotě. Takže se můžete pokochat i pěknou přírodou. :-) For farmnf : Ona se nemstila na chlapcích balící prostitutky, ale na zločincích, kteří byli hledáni za sexuální delikty. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď som tento film videl naposledy, nestal za veľa a teraz , keď som sa k nemu vrátil môžem potvrdiť, že je to slabý odvar toho, čo by to mohlo byť, keby za týmto filmom stal lepší producent aj režisér. Vidieť to hlavne na slabých hereckých prejavoch a aj na slabo dramatickom príbehu. Naozaj z toho mohlo byť ovela záživnejšie dielko, keby sa režisér nebál viac pritvrdiť, ale nič také sa nestalo a film nielen nestratil televízny look, ale aj mal neskutočne uspávacie tempo. Chcel som dať slabé 3*, ale keď som sa nad tým zamyslel, tak nemôžem dať viac ako silné 2*. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o žádný Horor, ale o typický, televizní (TV Barrandov) Thriller, s opravdu levným lookem, který se natáčel někde v prdelákově a podle toho i film tak vypadá. Příběh je tuctový, ničím nepřekvapí, žádné vraždění se tu nekoná a ta finální scéna (tak a teď se budu mstít) už byla zbytečná. Hvězda navíc, jen za tu celkem pěknou herečku, která tu pár desítek minut, pobíhá nahá v přírodě. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natočeno volně na motivy skutečného případu z Aljašky: Robert Hansen zavraždil 17 žen, které unášel, aby je mohl nahé pronásledovat. (Garch)

Reklama

Reklama