Reklama

Reklama

Dwight Terry přijíždí do Nového Mexika, aby v malém městečku Santa Paula pracoval jako zástupce šerifa. Ve městě je vysoký počet pohřešovaných dívek. Přijíždí také Diana Kelperová, která chce pracovat v restauraci. Ukáže se však, že nejde o restauraci, ale striptýzový bar. Diana touží po lepším životě a musí vydělat víc peněz, proto se rozhodne, že bude nabízet své mladé tělo klientům z podřadných barů. V blízkosti je však sériový vrah, který loví mladé prostitutky zastřelením z kuše. Nahá dívka uprostřed lesů a vražedný maniak v jejich patách. Dokáže zástupce šerifa Dwight zastavit smrtelně nebezpečného psychopata? (CS Film)

(více)

Recenze (55)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Od tyče coura, lesem se courá, nahá jak palec, loví ji blbec.“ Danielle De Luca se víc jak hodinu úplně nahá courá nádhernou přírodou jak od Attenborougha, ňadra se jí vzrušeně dmou, jak funí při běhu zurčícími potůčky a rozverně bimbají, když se po čtyřech drápe po skalních hřebenech. Její zadeček se míhá lesy, stržemi a čouhá na lovce i na diváky z příliš řídkých křovisek. OKÉNKO OTÁZEK: [][] Jaký scenárista dokáže takový skvostný námět pohřbít v dvouhvězdičkovém bahně fádního a nudného filmu? [][] Kolik hereček, obsazených do hlavní role, umrzlo při natáčení v původní lokaci na Aljašce (viz skutečný případ Roberta Hansena), než producenti svolili přesunout natáčení do tepla Nového Mexika? [][] A proč do chudinky Diany někteří sadističtí uživatelé napálili čtyři kulky, resp. hvězdičky? [][] Odpovědi popořadě jsou: Christine Vasquez, scenáristka na jedno použití. Kolik holek umrzlo? Ani jedna, režisér Eberhardt všechny včas odtáhl do svého karavanu, aby je osobně rozmrazil. Poslední otázka ovšem zůstává záhadou. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Všetko zlé na filme, sú hlavne nelogičnosti ktorými film doslova zarastá ako s burinami. Dramaturgia ale nepustí. Vyvolať napätie a nejaký ten ,,thrill´´ proste musí prejsť aj takýmito úskaliami. Je to za dva, dalo sa to aj kľudne skrátiť, ale má to ten béčkový drajv, ktorý je vždy v takýchto prípadoch pridanou hodnotou. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na rovinu je třeba říci, že Diana je blbá kráva a nebýt scénáře, dlouho by nepřežila....i když samozřejmě to hloupé chování měla také ve scénáři. Takže, proč se ukrývat v lese, když ve volné krajině mě lovec lépe uvidí. A pokud snad ne, je třeba řvát z plna hrdla, aby znovu chytil stopu. Pokud lovce zraníte, nesmíte ho dorazit, páč to by byl rychlý konec filmu. Lovec, i když jde, je stejně rychlý jako utíkající oběť (provařené hororové klišé). Po úderu slušným kamenem do hlavy se nedostaví žádný otřes mozku (pomíjím pád ze skály k tomu). A s tím sklípkanem na skále to fakt přehnali! Co by tam asi tak dělal? A veškeré násilí jde zcela mimo kameru. Přesto občas film nabídne napětí a krajina je rovněž pěkná. 2,5* ()

lioncel

všechny recenze uživatele

Ano, poměrně velmi zajímavý námět .. ale ten výsledek : typicky béčkový film - to samozřejmě ještě nemusí pokaždé znamenat úplnou katastrofu, ovšem, když se k tomu přidají naprosto toporné až amatérské céčkové herecké výkony od většiny zúčastněných, jako je tomu zde .. tak .. škoda promarněné příležitosti .. asi jediným světlým bonusem tu může pro někoho být Diana /odvážná Danielle De Luca, jejíž čest /cudnost/ však poměrně pečlivě ochraňuje jednak kameraman a hlavně potom střihač/cenzor ve studiu .. takže, kromě jejího vršku toho moc nezahlédnete ... ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Je to celkem nářez. Tvůrci využili toho, že je-li člověk nahý a vystrašený, že ho někdo zabíjí, je ještě vystrašenější než kdyby byl oblečený. Myslím, že je to průměrný thriller, avšak velmi dobře zahraný. Představitelka ústřední postavy je velice krásná, nelze si toho nevšimnout, většinu času na place absolvuje nahá. Závěr je poněkud optimistický, dá-li se to o mučené oběti v kontextu děje prohlásit. Já se u tohoto filmu nenudil, uznávajíce, že o umění se nejedná. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natočeno volně na motivy skutečného případu z Aljašky: Robert Hansen zavraždil 17 žen, které unášel, aby je mohl nahé pronásledovat. (Garch)

Reklama

Reklama