Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

mine.slayer 

všechny recenze uživatele

Tyhle negři jsou pánové některých skvělých parodií i některých na které se nedá koukat o těch tak trochu dělám že sem je neviděl, ale tohle je ten první případ. Spousta zábavy od začátku až do konce, která si nedělá problém dělat z jakéhokoli rasového nebo homosexuálního komplexu velkou a nemalou prdel, zabalená do spousty dobrejch songů, zásah do černýho!! A bacha na bílý.. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Z těch 50 000 lidí, co si říkají herci, je jen 500, které to opravdu živí a většina z nich je bílých. Pro černé zbývá málo rolí, a ty obvykle připadnou bratrům Wayansovým. Scénka " vyzvednutí syna " mně dojala...a přijdu si ho vyzvednou zase za týden...cha, cháá. V obraze číslo 15 nazvaném " Rozchod " je nádherná scéna rapujícího Thomase ( Damon Wayans jr. ) v dešti, velice povedené, škoda, že tak krátké. Docela povedená parodie, u které ( až na hnusné scény ) jsem se bavil. Hudbu dělali dva a to Erik Willis a Dwayne Wayans a je jí spousta. Trochu Rocku, ale převládá Hip - Hop, jak taky jinak, že. Ve filmu hraje také Shoshana Bush jako Megan. http://www.topnews.in/files/images/Shoshana-Bush_0.jpg ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi z parodii na ruzny zanry typu Date movie nebo Epic movie, tentokrat, jak nazev napovida, na tanecni filmy. No takze jsem cekal dalsi volovinu, navic blbejsi o to vic, ze ackoliv muzikaly a biografie zpevaku mam nakoukany, na ciste tanecni filmy necumim a tudiz jsem cekal, ze mi spousta vtipku utece. No a nakonec jsem byl prijemne prekvapenej. Seslo se tu asi tak 50 Wayansu ve vsech moznejch zamestnanich, co se okolo filmu naskytnou a presto to pusobi jako docela slusne zvladnuta parodie, zadny vylozene humusacky sceny se nekonaj, dej na sebe navazuje a neni to jen sled scenek a vtipy tu nejsou za kazdou cenu a o to vic to pobavi. Navic se to nevenuje jen ciste tanecnim filmum, tvurci se neboji sparodovat i zalezitosti typu V retezech nebo Stmivani, pripadne video s blijicim Hasselhoffem, herci jsou docela sympataci a do toho neustale duni nejaka docela chytlava hudba. Takze kdyz to porovnam s parodiema z poslednich let, vychazi mi solidni nadprumer, lepsi 3*. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Jako každá parodie, tak i tahle si neodpustila pár trapností a blbostí, avšak pokud jste schopni je tolerovat, dočkáte se v tomto případě docela solidní zábavy. Ve srovnání novodobých, otřesných parodií typu Disaster Movie nebo Epic Movie to pro mě bylo vtipné, pobavilo mě to, takže účel byl splněn, jinak film samozřejmně na 3* není, ale je to parodie, takže to také tak budu hodnotit - vypnul jsem u toho, zasmál jsem se. Jsem docela rád za takovéhle filmy... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack: 1. Fame - Brennen Hillard [2:17] ,2. And I Am Telling You I'm Not Going - David Alan Grier [2:31] ,3. Mamma Died in Car Crash - Shoshana Bean/Will Collyer/Jherimi Leigh Henry/Jenn Malenke/Jasper Randall/Ty Taylor/Greg Whip [1:25] ,4. Scrub Scrub Scrub It - Shoshana Bush [1:10] ,5. Super Freak - Rick James [3:25] ,6. Know the Ledge (Juice) - Erik B/Rakim [4:00] ,7. Erik B: & Rakim - Ying Yang Twins/Pitbull [4:01] ,8. U Know What's Up - Donell Jones [4:02] ,9. Deeper Inside - Ranella Ferrer/Shway Shwayans [1:50] ,10. Tell Me to Move It - Lummani [2:16], ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama