Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (651)

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

Viděl jsem až teď a je to rozhodně to nejlepší z toho nového Star Wars univerza, vtipné, svižné, navazující na původní trilogii, Verbal ten už je zcela mimo a ukojí ho jen krvavá, fekální řež nejspiše :D

plakát

Star Trek: Picard (2020) (seriál) 

Skvělé Star Trekovské dobrodrůžo, po několika shlédnutí si nelze nevšimnout některých příběhových nesrovnalostí za to hvězdu dolů, ale napoprvé asi těžko postřehnutelné a celkově série působí jako hlavu i patu dávající pokračování The Next Generation.

plakát

Mumie (2017) odpad!

Není možné že něco takového vůbec vzniklo. Tvůrci se snažili o temnou atmosféru, ale film působí spíš jako jízda v nekonečném tunelu, bez naděje na jeho konec.

plakát

Tiché místo (2018) 

Bytostně nesnáším filmy kde z protagonistů dělají totální blbce aby podpořili napjatou atmosféru. Skoro odpad ale je tam i dost dobré filmařiny jako kamera nebo lokace a slušné herecké výkony i přes to že se museli řídit dementním scénářem.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Ta hvězda je za nápad, zbytek je velká nuda obalená do luxusu v podobě Di Capria a Pitta.

plakát

Hellboy: Královna krve (2019) 

Dlouho jsem se zde nevyjadřoval ale po shlédnutí "nového" Hellboye a jelikož mi jeho celkové hodnocení připadá jako podceněné jsem zkrátka musel pár bodů příspět!! Jednoduše vtipné, brutální, nadsazené, žena zlo muž pokud je sveden taky zlo ale kurva kopněte se do koulí kreténi!! Lépe podanej film kde se hlavní hrdina pere s chtíčem jsem hodně dlouho neviděl. No a možná proto se to zase tak neujalo v době Allity pubescentního anděla a podobnejch sraček se vlastně není čemu divit. A ta pohádková atmosféra co se nepovedla v Jeníčkovi a Mařence tady dokonale funguje asi protože čarodějnej svět v dnešním svétě je prima fantasy než rotační kulomet na čarodějnice.

plakát

Syn temnoty (2019) 

Již dlouho jsem nic neokomentoval, ale v tomto případě musím! Vykrádačky všelijakých předloh jsou dnes již asi na denním pořádku, nicméně vykrást Supermana a udělat z něj zloducha to chtělo velkou dávku odvahy a dle mého soudu se to dost nepovedlo. Vyloženě odpad to není, nicméně Syn temnoty není filmem co byste chtěli vidět znovu a popravdě i trochu litujete že jste ho vůbec kdy měli možnost a vůli shlédnout.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Takže. Revoluce se nekoná film nezachrání ani nezpočet přiblblejch vtípků které jsou vtipně asi jen pro pubescenty a jejich výška sahá maximálně po kotníky jiným vtipným akčňákům jako jsou třeba Střážci Galaxie. Přemíra kombinaci vpodstatě nesouvisejících příběhových linek. Film na mě působil chvílemi jako točený malými dětmi, které si ještě neuvědomují hlavu ani patu příběhu a když něco vyprávějí je to souhrh nápadů a myšlenek spolu vzdántlivě souvisejících. Za mě zklamání a lítost za 190,- utracenými v kině. Co pro mě film totálně zabilo je prozrazení Thorova protivníka v aréně kdy ve filmu je prezentováno jako obrovské překvapení ale jakýpak překvapení když už vše víte z trailerů, situace kdy Thor objeví sílu blesku a zlikviduje ho mechanické udělátko přichycené na jeho krk, vtipný?ne doslova směšný. Karl Urban zcela zbytečná postava vyvolávající ve mě opět pocit trapnosti. Je to škoda protože je z toho všeho cítit velký potenciál ale když už cítíte vrchol přijde něco co ve vás vyvolá pocit stažených kalhot na veřejnosti.

plakát

Útok na Bílý dům (2013) odpad!

No fuj. Nevím proč, ale Jamie Foxx jako americký prezident to je jako kdyby Charlie Chaplin hrál Wolverina, příšernost!!!!

plakát

Nezastavitelný (2010) 

Proboha chápu potřebu věci komplikovat aby se zápletka řádně zapletla, ale když nakonec vlak prostě zastavíte tak že ho zabrzdíte nechápu proč za něj nejdřív připojíte další lokomotivu necháte si rozdrtit nohu na padrť a pak ještě skáčete jak kamzík z vlaku na pick up a zase zpět, děsná bohapustá blbost!!!!