Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Star Trek VIII: První kontakt

Star Trek VIII: První kontakt (1996)

Návrat ke kořenům jak jinak než v doprovodu nelítostných Borgů s novou Enterprise, jediné co musím vytknout je dabovaná verze, jak je možně že nedali dohromady dabéry ze seriálové Next Generation, na dabovanou verzi se skoro nedá koukat. Ale to nemá žádný vliv na pět stars.

Spaceballs

Spaceballs (1987)

Můj dešvorc je větší než tvůj.. Ne!! Můj dešvorc je větší než tvůj.. Mocný Jogurt, pročesávání pouště obrovskými hřebeny nebo absurdní rychlost a gangster Pizza na to se nezapomíná a bude to bavit vždycky.

Vetřelci

Vetřelci (1986)

Neuvěřitelná triková podívaná s atmosférou kterou snad žádný jiný film nemá, hordy vetřelců a nezničitelná Sigourney Weaver v roborickém obleku. Ten film má grády kam se hrabou Avatarské chodící bojové tanky, tenhle nakladač je i dneska strčí hravě do kapsy. Ukázka toho jak to jde libově i bez digitalizace.

Superman

Superman (1978)

Film s nezkutečnou hloubkou, mít takovou schopnost nějaký člověk byl by to ne ten největší klaďas ale největší pruďas. Ještě že je to jen film, ale skvělej film. Gene Hackman podle mě jeho nejlepší role. Divím se že v žánru se neobjevuje komedie, protože Superman je krom poselství a hloubky hodně vtipný. Je to tak trochu all in one a ta skvělá hudba, boží, nebo spíš super!!

Den poté

Den poté (2004)

Bez studu říkám, že tomuhle vážně věřím. Pro mě dodnes nepřekonaný katastrofický film, v těsném závěsu je Cesta, co mě nejvíce mrzí u Dnu po té je smutný fakt, že jsem jej propásl v kinech. Při pročítání komentářů ostatních hodnotitelů se nestačím divit jaké paranoidní sračky mohou někoho napadnout. Možná je to ale tím, že je tenhle film tak blízko pravdě a tu si většina z nás tak nerada přiznává. To co říkají klimatologové oficiálně jsou stejné bludy jako oficiální zprávy o 11. září.

Imaginárium Dr. Parnasse

Imaginárium Dr. Parnasse (2009)

Kdyby to bylo možné dám filmu hvězd 6 a možná klidně i 7, božsky jsem se bavil od začátku až po poslední vteřinu před závěrečnými titulky. Navíc mrazení v zádech ve spojitosti s úmrtím Heathera Ledgera při natáčení, film řadí do kategorie ve které je mimo jiné třeba Vrána nebo Hra smrti 2, mající v podstatě společné dva jmenovatele, významnou charismatickou osobu v hlavní roli a podivný příběh zahrávající si tak trochu s ďáblem. Bravo!!

Strážci - Watchmen

Strážci - Watchmen (2009)

Tenhle film má osobnost!! Je dost jiný než ty ostatní. A ač je tam ten nej doktor Manhatan, Roršach a Komediant, jsou prostě husťáci!!:) Bohužel svět řídí a frašku z něj dělají zmrdi které ve filmu zastupuje, ani mu na jméno přijít nemůžu, ale zabil Komedianta..

Tron

Tron (1982)

Neuvěřitelná podívaná, na tu dobu nevídané!! Když k tomu připočtete skvělý nápad a jistou lehkost s jakou je to naservírované, mi ta hodina a půl připadala jako chvilka. Sakra jak je možné, že jsem tenhle film viděl až teď?