Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

spek007 

všechny recenze uživatele

Pohodová černožská parodie. Wayansovi tentokrát natočili Scary movie po svým. Tenhle film nejvíc paroduje taneční a hudební filmy což je příjemné osvěžení. Jeden gag střídá druhý - teda pokuď znáte filmy které paroduje. Takže srandy kopec ,příjemnej soundtrack a přiměřené spracování. Prostě jako správná parodie se tenhle film nebere vážně ba naopak. Ale na bláznivou střelu tenhle film samozřejmě nemá takže oběktivně dávám za 3* ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Asi to bude tím, že jsem si od tohoto filmu sliboval mnouhem víc. Tyhle bláznivé "MOVIE" filmy mě celkem dost baví, ale tenhle kousem mě nedokázal moc vtáhnout. Spíš bych řekl, že to nejlepší z filmu je v traileru a zbytek je jen taková omáčka. Teda ne úplně, je tam ještě pár vychytávek a závěr taky stojí za to. Jenže od rodiného podniku Wayans jsem už viděl lepší kousky. Sice tohle taky není kdoví jaká hrůza, ale čekal jsem od toho víc než se mi dostalo. ()

Reklama

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Rozesmála mne hodně akorát scéna s alkohol testerem (stupnice : Mel Gibson-Nic Nolte-Kiefer Sutherland-Amy Whinehouse) a závěrečná scéna parodující Twilight, protože je vlastně stejně debilní jako originál. Z hudebních čísel je ucházející snad jen "I´ll be gay forever" což je na parodii na muzikály/taneční filmy dost málo, ale kdo by čekal vtipné texty a promakaná hudební čísla od Wayansů? Ne Wayans bros. už lepší nebude. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Řeknu jí to citlivě. Vaše matka zemřela a nebyla jste přijata. Další." Scary Movie namlsaní Wayansové se pustili do další parodie, která si tentokrát vybrala za terč tančící a zpívající studenty s vesměs čokoládovými problémy. Těm moc nerozumím a ani mě to příliš nebavilo, ale na nedostatek hlášek si nemohu stěžovat ("A co teď? - Teď ze mě vyndej ten kolík."), i když se jejich spektrum pohybovalo v rozmezí od špetky geniálna do hromady fekálu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Parodie na snímky točící se kolem mladých lidí, tance a zpěvu jako Hairspray, Let's Dance nebo Muzikálu ze střední, plná Wayansů a buranského humoru. I když………musím být upřímný a říct, že tento filmeček je kvalitativně nad dílky dvojice Friedberg a Seltzer. Bohužel, jakmile tvůrci lehce posunou laťku směrem vzhůru, kvalitní gag (u závěrečné scény, parodující Stmívání jsem se upřímně pobavil)okamžitě uzemní primitivní prdící „vtip“ a jsem tak kde jsme byli na začátku. Závěrem musím konstatovat, že stále nejlepším filmem, kolem kterého se nějakým způsobem motal někdo Wayansova klanu zůstává Scary Movie 1. ( Tento komentář jsem psal 9.8.2010 – toto datum píši proto, aby jednou někoho nenapadlo nechytat mne za slovo až Waynsovci v daleké budoucnosti natočí Oscarový trhák :D ) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama