Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santi má problémy - nedokáže se pohybovat na volném slunečním světle, začínají mu růst podivně zuby a čím dál více se rozšiřuje jeho nemoc. Spolu s jeho matkou na jeho přání tedy odjedou tam, kde by se jeho problémy měly vyřešit, do míst kde slunce nesvítí. V novém domě a hlavně jeho okolí se ovšem začnou dít podivné věci, se kterými je navíc Santi spojován. Pokud nechce čelit obvinění, bude muset věci vyřešit. (Pumiiix)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

kosta73 

všechny recenze uživatele

To, co tvůrci "naslibovali" v první půli se jim v druhé rozpadlo jako domek z karet. Škoda... ale co už, chápu ( ač nerad ) precedens sázet na momentální jistoty a Ortiz se s tím dortem z pohádky o pejskovi a kočičce víceméně popasoval se ctí. Průběh druhé půli filmu fanouška spíše zamrzí, než aby pokazil celkový dojem. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Nemohu zapřít celkem zajímavou myšlenku děje, leč ne moc dobře zpracovanou... Nemohu také zapřít celkem dobře zahranou roli Santiho... Též nemohu zapřít hezkou přírodu... Nicméně celkový dojem jaksi působí při nejmenším divně... Na horor to nebylo hororové a thrilleru to též moc nepobralo... Bylo to jakési drama s malou divokou holčičkou a krvavými scénami... Nemastné, neslané... Nějaké budovaní atmosféry film postrádal... Začátek, konec a to mezi tím bylo víceméně ve stejném rytmu a spíš než "co se stane" jsem si říkal... Ani nevím co... Neurazilo ani nějak nenadchlo... Bohužel jsem čekal o hodně víc... ()

Reklama

fmash 

všechny recenze uživatele

Nečekaný vývoj začátku filmu a velmi slušná strašidelná historka, ve kterou se rozvinul, dostane ve své poslední třetině od scénáristy surovou ránu, ze které se už nestihne vzpamatovat. Už to je dostatečný spoiler, ve kterém nechci pokračovat, takže se omezím na konstatování, že méně je někdy více, a že jestliže scénárista už na začátku věděl, jak to dopadne (čímž si popravdě nejsem jistý), tak měl hrát o něco poctivější hru. Ze skoro jasné čtyřky to přeplácaný závěr shodil na lepší dvě. 2½. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Film se rozhodně nevyrovná nejlepším španělským hororům / thrillerům jako Orfanato, jako na jedno zkouknutí vcelku ujde. Chlapec v hlavní roli hraje dobře, i když se po něm nechce nic moc jiného než předvádět různé stupně vyděšení. Většina stopáže je založena na běhání po lese v noci a na tom, že se cosi neznatelně mihne ve světle baterky - jako jedna scéna působivé, ale tady už toho bylo moc. Samotná zápletka přitažená za vlasy, ale v rámci podobných typů filmů nemyslím, že by ta přitaženost nějak výrazně vybočovala ze standardu. Osobně jsem se díval na film kvůli hudbě mladé španělské soundtrackářské naděje Fernanda Velázqueze (Orfanato) a ta se mi líbila opět velmi. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Santi neznáša slnečné lúče a doktor im odporučil aby išli tam kde slnka veľa nieje.Tak sa rozhodli že to vyskúšajú.Len v okolí sa začnú diať divno krvavé veci a Santiho budu upodozrievať.Ma to silné tajomno,lebo som netušil kto to vlastne zabíja a hlavne kto to je.Les vie nabudiť veľmi silnú atmosféru a keď z nocou prichádza tvor ktorý vás chce spapať tak napätím sa to tu len hemží.Dosť často je tu tma a tak strašidelnosť tu je dosť silná.Herecké výkony boli presvedčivé a aj hlavný hrdina ukázal že vie zahrať postavu na pokraji zrútenia.Len príbeh mi pripadal strašne naivne bláznivý.Lebo sa to tvárilo ako Tarzan,len troška krvilačne.Takto by to dopadlo z Tarzanom keby ho nenašli ľudia.Atmosféra,napätie i strašidelnosť tu fungovala veľmi slušne.Ale príbeh je kameňom úrazu celého filmu.Je absurdný,nedomyslený a nebavil ma.A aj ten poster na film neskutočne zavádza chrapúň. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama