Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santi má problémy - nedokáže se pohybovat na volném slunečním světle, začínají mu růst podivně zuby a čím dál více se rozšiřuje jeho nemoc. Spolu s jeho matkou na jeho přání tedy odjedou tam, kde by se jeho problémy měly vyřešit, do míst kde slunce nesvítí. V novém domě a hlavně jeho okolí se ovšem začnou dít podivné věci, se kterými je navíc Santi spojován. Pokud nechce čelit obvinění, bude muset věci vyřešit. (Pumiiix)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Morholt 

všechny recenze uživatele

No musí se přiznat, že poinata mě trochu překvapila, protože jsem čekal úplně něco jiného, ale to společně s celkem slušným výkonem hlavního představitele, jsou jedinými pozitivy. Neupírám tomu dvě, tři povedené scény, ale víceméně 80% stopáže se odněku někam běhá a za bukem se občas něco mihne. 30% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

So spanielskymi hororovymi filmami este nie som dobre zoznameny : u mna to zacalo rokom 2007 tusim a Balaguerovym REC. Tento horor pokracuje vo vychodenych slapajach upirskych : chlapcovi zacne vadit Slnko, rastu podivne zuby ..... Slusne, strasidelna atmosfera sa konala, ale stale len taky lepsi priemer. 66 % ()

Reklama

iolaos 

všechny recenze uživatele

Nedokážu pochopit španělskou umanutost na dětičky a lesní porosty, skrývající ve všech případech to samé - vraždící nesmysl (zde "to" například řeže achillovky). Za poslední rok je Eskalofrio už třetí absolutně neoriginální horror ze španělska, kde alespoň jednu z těchto záležitostí zaregistrujeme. Dívat se dookola na totéž, mně prostě nebaví. První polovina je bohužel kurevská uspávačka, kdy se přemáháte nezalomit a upoutá snad jen Santiho máma (a to jen svým vzhledem). Ve střední části přichází mimojiné tupý sled procházek zabahněné holčičky po baráku a ve finále fádní pátračka lesem s halogeny za majestátního křupání větviček, šustění listí a foukání meluzíny. Vždyť toto schéma tu přece už také bylo a né jednou. A o hošanovi s fotofóbií nemluvě. Aspoň že Shiver = Pyrenejský Neotarzan Movie uběhl obstojně. To je asi jediné dobré slovo, které pro snímek najdu. S pohrdajícím kyselým úsměvem hodnotím třemi punkty z deseti. 3/10 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel ne zrovna moc dobrý Španělský horor, čekal jsem atmosférickej film typu Villmark či cokoliv jiného ale dostal jsem jakýsi odvar v podobě toho že "něco je v lese" ale to něco, za 1) utočí jednou za hodinu, a za 2) plno keců okolo, je pravda že prostředí je parádní ale prostě nemůžu dát více jak 3*, spíše zklamání. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já vám fakt nevím. Je pro ten film dobře, že mi to přišlo jako povedená komedie? Že mě často nutil ke smíchu? Ta hornatá a kopcovitá příroda je hodně fajn. Postava mámy je výborná. Dobře napsaná, dobře odehraná, hezky vypadající. Dokud nebylo vidět TO, bylo to fajn. Sice jsem si říkal, že jsem se díky zápletce a celkovém pojetí vyprávění v čase přesunul někam do půlky osmdesátých let (někam do atmosféry Silver Bullet nebo trošku vyspělejší Gate), ale bylo to fajn. Než ukázali TO a já začal pochybovat, jestli koukám na horror nebo na komedii. Ono ne že by to jako komedie bylo nějak špatné. Stejně tak po technické stránce to taky není špatné, natočené to je docela dobře. Ten závěr to trochu zlepšuje, ale i tak mám z toho hodně rozporuplné pocity. 2,5* ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama