Reklama

Reklama

Tommy Fielding je mladý, chytrý, okouzlující a atraktivní. Je také velmi dobrý ve své práci investičního makléře, a dokonce i oblíbencem bezohledného a cynického šéfa Cashe. Má chytrou, krásnou přítelkyni Beth, mladou ochránkyni přírody a začínající historičku. Beth má za prací odcestovat do Itálie, ale její zaměstnavatel nedostal grant a cesta je zrušena. Tommy v práci řeší personální problém. Je šéfem prodejního týmu, a když klíčový člen nahlásí svůj odchod ke konkurenci, potřebuje Tommy rychle zaplnit jeho místo. U šéfa protěžuje nevýrazného a tichého Daniela, bývalého leteckého inženýra armády USA a počítačového specialistu. Daniel se zdá být naivní a neprůbojný ohledně vysokých finančních operací a zároveň tak trochu nervózní v přítomnosti žen. Tommy bere Daniela pod svá křídla a ukazuje mu, jak se oblékat, kde se scházet s ženami a jak je okouzlit. Tommy chce, aby se pokusil seznámit s nějakou dívkou, o což se Daniel pokusí v knihovně. Tou ženou je ale Beth, která sem přišla vrátit průvodce po Itálii. Beth Daniela vyloženě okouzlí, ale když se potkají na firemním večírku, vidí, že jde o Tommyho přítelkyni. Ta Daniela pozve do knižního klubu, který si založila s kamarádkami, aby se zde seznámil s „volnými“ dívkami. Daniel tak začne trávit více času s Beth a stane se jejím důvěrníkem… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

jafuska 

všechny recenze uživatele

není to vyloženě špatný film, je to klasická romantika, na kterou jsem si už zvykla, takže mě tady už nic nemůže překvapit, jen snad tak nízké ohodnocení, myslím si, že jsem viděla daleko horší romantické filmy než je tento, a aspon jsem si připoměla hlavní hrdinku z Gillmorových děvčat, pořád je ta stejná naivní holčina, její partner v tomto filmu byl pěkný prevít, ale ona to zahrála kupodvu dobře ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Väčšina amerických romantických komédií končí tradičným klišé, a to je na nich najhoršie. Takže pri ich sledovaní ide hlavne o ten námet, prostredie a vývoj príbehu - no a v tomto prípade to nebolo vôbec najhoršie, dokonca by som povedal, že ľahký nadpriemer. Mám rád filmy, v ktorých sú knižné kluby - lebo prostredníctvom knižiek sa často metaforicky odkrýva a je naznačený aj samotný príbeh alebo charakter niektorých postáv. Ale inak nechápem ako sa Beth vôbec mohla dať dokopy s takým egoistickým dementom ako bol Tommy, s ktorým mala sotva niečo spoločné a namiesto empatie dostávala skôr posmešné poznámky. Ale dobre, však je to "len" film, no horšie je, že toto sledujem aj okolo seba - a to už fakt nechápem. Hajzlíkov ako je Tommy nemôžem v živote vystáť, a pritom práve takým patrí svet. Daniel bol v pohode, trošku mi pripomína mňa - hanblivý romantik túžiaci po dôvere, pochopení a úprimnej Láske. Pekné, že sa toho napokon aj dočkal - a dokonca nemusel zas tak dlho ani vyčkávať. ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film vypadal naprosto jasně, tedy až do chvíle, kdy se všechno změnilo, a i když se konec vyplnil podle mých představ, došlo k němu takovým tím zvláštním způsobem, kdy ona zjistí, že on pro ni nebyl tím pravým, protože to nebyl on, kdo byl s ní. V tomhle filmu začínáme současností a vracíme se zpět, tedy o šest týdnů zpět a myslím, že film byl přesně takový, jaký měl být, rozhodně mi nezbývá nic jiného, než ho pochválit a i když měl několik slabých okamžiků, nebo nedomyšlených míst, musím jej doporučit, protože on za to podívání stojí. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

By mně zajímalo, čím to asi je, že ti největší hajzlové mívají ty nejlepší holky. A co pak asi mají dělat ti dobří hoši, jako třeba já, se srdíčkem na správném místě :-DD No dobře, trochu jsme se pobavili a teď k věci. Řekl bych průměrný film s předvídatelným dějem, jak už to tak v podobných komediích bývá. Maximálně na jedno podívání, když člověk nepožaduje nic náročného. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom, jak hezká, hodná a milá dívka po několika měsících vztahu zjistila, že její kluk je sice hezký a úspěšný muž, ale taky arogantní hajzlík a holkař a zamilovala se do jeho nesmělého, avšak čestného a upřímného kolegy. Absolutně nic nového pod sluncem, ale vcelku hezky natočená oddechovka, která nemá čím výrazněji nadchnout, ale ani vyloženě nezklame. 55%. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama