Reklama

Reklama

Spálené mosty

  • Velká Británie Genova (více)
Trailer

Obsahy(1)

Truchlící anglický vdovec, který ztratí manželku při autonehodě, se rozhodne přijmout post učitele v Itálii. Nové prostředí naplněné duchem středověké renesance pomůže jemu i dcerám nabrat novou chuť do života a možná najít i lásku... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Obyčejný, civilní a střízlivý příběh, který si na nic nehraje. Skoro jako bych sledovala osudy rodiny ze sousedství. Téma to bylo silné a k zamyšlení, ale bohužel se někam rozplynulo a není nikdo, kdo by věděl kam. Nedokázala mě uchvátit ani ta všude přítomná melancholie, která z filmu přímo přetéká až máte pocit, že se vám rozlije po obýváku. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Winterbottom tentokrát nijak neexperimentuje, ale tohle (melo)drama má občas víc napětí než leckterý thriller. A to za použití naprosto jednoduchých prostředků. Za pozornost také stojí, že stejně důležité role jako Colin Firth tu hrály obě představitelky jeho dcer a obě to ustály se ctí a bez falešných tónů. Takový malý nenápadný film, ale pro mě to bylo příjemné překvapení. ()

Reklama

Narciska 

všechny recenze uživatele

Spálené mosty jsou o ztrátě milované ženy - manželky a matky - skrze tři její blízké, které se s tím vyrovnávají po svém. Je milé, že nám jsou ve filmu hezky ukázané, jednotlivě dohromady. Film vyniká nevšedním vývojem, který spíše kopíruje život den po dni než osvědčené dějové zvraty a to je velmi příjemné. Celkové vyznění filmu je však velmi, velmi unylé a spíš bych věřila, že je to TV film... ()

ceskyhonza 

všechny recenze uživatele

eileen to zde napsala přesně - je to skutečně film bez obsahu. bylo by to slabé i jako TV film nějaké provinční stanice. Ještě prošpikovaný reklamou na MAXu - to bylo vcelku utrpení o tom, co z toho vyleze a on vylezl jen konec. Snad jedinné, co tam je zajímavé, že jde o další ze západních snímků, který ukazuje, jak se tam lze poflakovat na univerzitě a pak za to asi dostanete diplom a je z vás "ellita Evropy". Já ani za Colina ** nedám. To nejde, postava, kterou tam představuje je bezbarvá, beztvará, jako celý film. Opravdu bída s nouzí. Lituji. ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Trochu mne mrzí, že jsem v takovém filmu viděla svého oblíbeného herce. Ale i to se někdy stává .. Příběh mne nezaujal, ale to snad proto, že jsem nevytušila jeho hloubku(pokud to tu hloubku skutečně mělo). Film samotný mne nebavil ani jako film, ani jako "umělecké dílo". Má pozornost se pomalu vytrácela už od prvních dvaceti minut a bohužel musím říct, že už si ji moc scén nezískalo a když už, tak jen na kratičký okamžik. Na druhou stranu ani začátek nesliboval nic, co by se podobalo trháku, tak jsem se lehce pronudila od začátku do konce, film smaži a více nepustím. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama