Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

My stepfather is an alien! Jméno představitele otčíma (Dylan Walsh) nemohlo být pouhou náhodou, neboť jsem měl drtivou většinu stopáže pocit, že sleduji epizodu ze seriálu Beverly Hills 90210 (pravda, mírně stříknutou naleštěnými kuchyněmi Zoufalých manželek bez „satelitního“ sarkasmu). Že byl tu a tam někdo žduchnut ze schodů, či přiškrcen v mikrotenovém sáčku můj náhled nezměnilo (o napětí se starala leda tak hudba C.Clousera) a neuspokojivý konec pak už jen definitivně zasypal nevlastního fotra šesti stopami hlíny zapomnění. A teď něco o nymfomanské maceše.. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tohle já můžu. Mrazivá hra s několika nevinnými postavičkami jedné nic netušící rodiny, která postupně přerůstá v boj o holý život. Je fajn, že snímek nemusí nikam pospíchat a nežene se o106 do závěrečné dvacetiminutovky, neboť těch zbylých šedesát minut má zdařilou atmosféru a nudou jsem rozhodně netrpěl (když už se fakt nic nedělo, kochal jsem se božským tělem Amber Heard - stále v plavkách!!). Takhle si představuju definici gradace - a posíláme vzdušnou pusu Disturbii! ()

Reklama

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v solidní thriller, ale dočkal jsem se jakéhosi kleštěnce, který by mohl sloužit jako polopatické instruktážní video pro ty natvrdlejší studenty prvního ročníku filmové režie. K tomu mizerně volená hudba a otravný střih. Jedinými plus jsou představitel hlavní role a kupodivu i permanentně napjatá atmosféra. 45% ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ha no vida... Natočíme sračku roku. Zrýmejkujeme nějaken ten starej horor-thriller, nejlíp ještě pokud možno ten, kterej už ve svý době byl totálně průměrnej, nezajímavej a neoriginální. Obalíme to další řadou klišé rádoby zvraty a dementním chováním postav a všechno zabalíme do hávu moderně vypadajícího filmu pro dnešní teanegerskou generaci... no nic nemá smysl se víc rozepisovat shit zůstane shitem. K už tak zbytečnýmu původnímu filmu, jenom přibyl ještě zbytečnější remake...5% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Pamätam si, ze v casoch ked som prvykrat videl OTCIMA (1987 a 1989) s Terry O´Quinnom, ma tieto filmy o nepolapitelnom psychopatovi vrazdiacich rodin a ludi v ich okoli velmi bavili a velku ulohu v tom vtedy zahral samotny skvely O´Quinn, avsak tento remake uz nemal to caro, aj napriek tomu, ze mi to pripadalo skoro ako kopia filmov, len prisposobene do dnesnej doby mobilnych telefonov a internetu. Mozno to sposobilo to, ze za poslednych 20 rokov som uz videl prilis vela podobnych filmov, takze ma tento uz nemohol tak ocarit, ako na zaciatku 90-tych rokoch. Dost mi pripominal aj DISTURBIU (2007) s LaBeoufom, ale na rozdiel od Otcima bol film trosku humornejsi, tym teda zabavnejsi so stupnujucim napätim a s este lepsim scenarom. Skoda, cakal som od tohto Otcima skvely psychac, ale moc sa nevydaril, cim nechcem povedat, ze by ma nudil, ale staci na jedno pozretie. ________ Dylan Walsh - (David Harris) +++ Sela Ward - (Susan Harding) +++ Penn Badgley - (Michael Harding) +++ Amber Heard - (Kelly Porter) +++ Sherry Stringfield - (Leah) +++ Paige Turco - (Jackie Kerns) +++ Jon Tenney - (Jay Harding) +++ ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)
  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)

Reklama

Reklama