Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Sakryš zase jednou s těma úchylnejma otčímama... %-/ . . . Leč d.m.s.n. tady je úchylný spíš scénárista, rejža i celej ansámbl, co tohle laciné béčko dle dávné předlohy vypotili, protože tak prvoplánově blbučkou hollywoodštinu jsem k radosti své dlouho nepopatřil. K tomu aktóři se moří a hrají jak o život, všichni hážou škály grimas pomalu při vyblinknutí slůvka "ahoj", mrkání očima a trhání hlavama zvláště u dam nevyjímaje. (Tady u těchto srágor asi cvičí ta naša šašská čudlárna, nebo co...) . . . No a tak... Áááááá k tomu spousta blábolů a náš lump mele asi stokrát slůvko "rodina", že božínku to by i retardovaná pizda s červeným krkem a kobylí vulvou stokrát pochopila, že asi s tím chlápkem něco neštymuje. Ale tady máme samé krásné středostavovské lidičky, jeden vysokoškolák za druhým, ta ryzí opora rodiny a státu jŮeSAjajjaj... A... Ne, nebudu už víc kalit vody, ale nakonec samozřejmě na konci zase leje a hromy divobijů a vrah... Howgh. - - - P.S. Původní verze snad ještě stojí za zhlédnutí - viz http://www.csfd.cz/film/81827-otcim/ - - - - - Poprvé viděno 3.1.2013 na dvd /s původní zvukovou stopou a č. titulky v originálním formátu obrazu/, hodnocení 1713., komentář zde otrávený jako stopadesátýprvní - 4.1.2013) ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Tak toto tu už bolo - toto ste si museli pri pozeraní fimu povedať snáď 5x. Nič nové pod slnkom, dej predvídateľný, tempo nevzrušivé, amatérsky scenár a hádam len jedna ľakačka a prekvapivá scéna. Ale tá bola hneď na začiatku a tak bolo potrebné pretrpieť ďalších 90 minút. Neodporúčam ani za hmlistých novembrových večeroch .... ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Trochu krutý a smutný začátek filmu nám neznačí, o co že to ve filmu vůbec půjde. No a pak se příběh líně vleče až do samého konce. Chvilkami jsem si nebyl jist komu mám vlastně fandit, zda masovému vrahovi Davidu Harrisovi ( Dylan Walsh ), nebo hlavní hrdince " smutné " rodiny Kelly Porterové ( Amber Heard ). David dělá tolik chyb, že už by to snad pochopil i blbec, vím, jsem do děje vtáhnutý dříve než se vůbec potkají, ale všechno má své meze. Tak nakonec jsem se zasmál jen jednou, to když Harri volal do redakce.....CITÁT - HLAS V TELEFONU : Redakce Portland Tribute, prosím. DAVID HARRIS : Potřebuji mluvit s někým ohledně zrušení předplatného.....Ve filmu zazní Mute Math a song Typical - http://www.youtube.com/watch?v=7XVWR-5fiG0 nebo Never less than perfect od Blurtonia a známá věc z filmu Underworld The Undertaker od Puscifer - http://www.youtube.com/watch?v=6n2YYe_d7t4 ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi znova připoměl důvod, proč se nerada dívám na horrory. Je pro mě totiž hrozně těžké brát vážně film, po jehož postavách žanrové konvence požadují, aby nepoužívaly mozek, natož Google. Když od tohohle faktu odhlídnu, tak se ale jinak jedná o docela napínavý thriller s pár slušnými lekačkami. Akorát konec je teda mírně přepálený, protože jsem měla co dělat, abych zadržovala smích. A tak si říkám, jestli člověk zodpovědný za výše napsaný obsah film vůbec viděl. Jestli se David s Michaelem znali, tak mi něco uniklo a film je tak mnohem chytřejší, než vypadá. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Film silne páchnuci po "júes prodakšn", ktorá tak dlho kombinovala a motala scenár tohto filmu, nasilu vkladala ľakačky založené na neočakávaných presunoch otčíma, až to všetko domotala tak, že od polovice som sa nehorázne nudil. Však čo veď , rozuzlenie poznáme všetci, ale malé ponaučenie z filmu zostáva. A to: Kompletná a fungujúca rodina - základná stavebná bunka každej spoločnosti! ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)
  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)
  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno