Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyzbrojen názorem, že práva mají pouze lidé dbalí zákona, podepřeným smrtonosným koltem Magnum v podpažním pouzdře, vydává se inspektor Harry Callahan, zvaný Drsný Harry do pronásledování zločinců. Opět má problémy, tentokrát nejen s nadřízenými, kteří nesouhlasí s jeho drsnými vyšetřovacími metodami, ale také s mafií, která se ho rozhodla zlikvidovat poté, co je připravil o jednoho z bossů. Je uklizen do malého městečka, kde má vyšetřit brutální vraždu. Callahan se neochotně podvolí a odjede vraždu vyšetřit, pronásledován neúnavnou mafií, která mu nepřestává usilovat o život. Brzy dojde k dalším vraždám a Callahan se přes snahu místních policistů překazit jeho vyšetřování prokouše k pravdě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Clint sice hlaskuje jak o zivot, o prestrelky a mrtvoly neni nouze a pribeh taky nepatri k nejhorsim, ale stejne se jedna asi o nejslabsi film ze serie o Harrym. Stejne jako u Magnum force ma totiz film prestrelenou delku ke dvoum hodinam a tudiz se film misty lehce tahne. Ale zaverecnej nastup Harryho ve stinu s naprosto ultimatnim kanonem nemel chybu, skoda, ze takhle cool natocenejch scen tu neni vic. Slabsi 4*. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Drsný a silne nahláškovaný Harry "Dirty" Callahan v podaní Clinta Eastwooda, jeho prdiaci buldoček a legendárny .44 magnum Smith & Wesson Model 29 je tu aj so svojskými vyšetrovacími metódami a je namachrovaný a neohrozený ako medvede v Tatrách. Počet looserov, ktorí v tomto filme dostanú po papuli, alebo ich do čela uštipne "včelička" je nevyčísliteľný. To sa potom netreba diviť, že sa z neho kolená podlomia aj krásnej Jennifer. Tento film ma trafil náhle, ale presne. Silné tri. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Další veliká změna stylu. Harry opět cedí hlášky, opět likviduje padouchy okamžitě jak mu příjdou do rány. Ale něco je již zkrátka jinak, doba se změnila, 70. léta Harrymu slušela mnohem více, nicméně Clint jako režisér se snaží jakýsi návrat ke kořenům. Jedná se jediný díl série, který Clint natočil. Divák se jinak dozví, že Harry kávu nesladí. Harry se obrnil hláškou "Ať mám šťastnej den." PS: Zamrzelo mě, že jsem se nedozvěděl, jak dopadl pes Pako. 70% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $67,642,693Tržby Celosvetovo $67,800,000║ Séria o drsnom Harrym sa mi začína čím ďalej viac páčiť, má to štavu, skvelého Eastwooda, svižný dej, dravú akciu a šikovné prestrelky ako z divokého západu. /80%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsi mizernej živej magnet na průsery. Lidi kolem tebe maj blbej zvyk umírat." Tak to by sedělo. Harry je zkrátka svůj a tentokrát se nelíbí mafiánům, pouličním gaunerům, soudkyni ani nadřízeným. Mě tedy dost bavil tím, jak si z toho vůbec nic nedělal, v poklidu přednášel o psím hovnu, vyráběl mafiánům infarkty nebo prováděl pronásledování autobusem plným důchodců. Jen mi u něj chybělo trochu dedukce nad tím, že normální 96% chlap by jinýho chlapa do koulí nestřelil, protože je to nečestný, nesportovní a bolí to. Nakonec se mi dostalo i poučení o nebezpečnosti jednorožců, za což děkuju a příště si na ně dám na kolotoči pozor. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Film sa odohráva v rokoch 1973 a v máji 1983. (westerns)
  • Jediný díl ze série o Harry Callahanovi, který režíroval sám Eastwood. (ClintEastwood)

Reklama

Reklama