Reklama

Reklama

Tělo jako důkaz

  • USA Body of Evidence (více)
Trailer

Obsahy(1)

Postarší milionář je nalezen mrtev ve své ložnici. Vypadá to na oběť infarktu myokardu, ale jeho sekretářka tvrdí, že byl zavražděn. Policejní vyšetřování odhalí, že starý pán si užíval výstřední sexuální praktiky s majitelkou galerie Rebeccou Carlson - a ta je potencielní dědičkou miliónů dolarů z jeho pozůstalosti. Je proti ní vzneseno podezření z vraždy. Zbraň: její vlastní tělo. Obhájce Frank Dulaney se rozhodne ji zastupovat a je přesvědčen o její nevině. Brzy však i on propadne jejímu kouzlu i jejím divokým praktikám... (Radyo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Já tyhle horké letní erotické pitomosti prostě můžu, v tuhle chvíli mi nejde ani tak o děj, logiku, herecké výkony nebo precizní techniku, ale o bezstarostné plutí po moři a zpocená trička či lesknoucí se nahá těla. A že to Madonnino v letech devadesátých pěkné bylo. K tomu všemu velmi solidní dabing Marie Fronkové (Intersonic 1993, zejména Pavel Soukup a Ilona Svobodová). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že na tomto filmu byly nejlepší asi kozy Madonny, protože co se týkalo děje, tak ten už tak úchvatný a hlavně originální nebyl. Je jasné, že se tvůrci inspirovali Základním instinktem, o tom se hádat nebudu, ale prostě na to neměli. Tu a tam se jim sice podařilo navodit jakžtakž zajímavou atmosféru, ale to bylo hlavně díky situacím, ve kterých si Willem Dafoe dost nevybíravým a hlavně nedobrovolným způsobem bral, to co si jeho mužský chtíč hodlal dopřát… ()

Reklama

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

"Film je katastrofalny, ja som vsak v nom bola skvela" - slova Queen of Pop Madonny. Po uspechu brilantneho Zakladniho Instinktu so Sharon Kamen si ista americka spevacka /Madonna/ zrejme v pohodli svojho gauca povedala, ze ked to slo Sharon Kamen, tak preco jej nie? A tak angazovala par nesympatickych a neschopnych kreatur, aby jej s filmom pomohli. Individuum, co sedelo na reziserskej stolicke, drzalo kameru asi prvykrat v zivote, lebo taky amaterizmus sa len tak lahko nevidi. Madonnine pokusy vo filme su permanentna katastrofa, jej to ale nevyhovori nik, ona je priehladna osoba a hrat nevie /v zivote nevedela, o vysinach takej Glorie Swanson moze len snivat, rovnako ako aj o jej talente/. Joe Mantegna mi nehovori absolutne vobec nic, ako vlastne cele herecke osadenstvo /az na tu spominanu Madonnu/. 0 % ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Madonna to so svojou snahou o všestrannosť kedysi dosť preháňala a v tomto jej výrazne sexuálne ladenom období to asi nemohlo vyvrcholiť inak, ako "erotickým" trilerom. Samozrejme ťažko predvídateľným a u divákov absolútne nepochopeným. Ale ono ani nebolo čo pochopiť. Len ma prekvapuje niekoľko hviezdnejšich mien vo vedľajších úlohách. V 15 rokoch sa na to ale celkom dalo pozerať. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Kdo ví, jestli duo Edel-Mirman osvítilo stejné tvůrčí šimrání jako Verhoevena s Eszterhasem (spíš jim nosili svačiny), ale je až zarážející jak podobné si jejich kousky jsou. Ano, Tělo jako důkaz více pracuje na vykreslení samotného případu, vhazuje postavy do soudní síně, ale stejně je jeho dominantou explicitním sexem lemovaný vztah dvou hlavních protagonistů, z nichž jeden vypadá na vraha... Ono zase těch erotických thrillerů není tolik a všechny moc dobře vědí, jak s danými metrikami pracovat. Tělo jako důkaz, ale neumí pracovat s předehrou a to vůbec.. Samotné odvážné scény jsou sice solidní, když ona taky Madonna má v téhle době ještě, co ukázat (i když já zase nad její figurou tolik nepadám a ani tady se Sharon nevyrovná, natož v kterémkoli dalším aspektu).. Ovšem dělá něco takového film? Tělo jako důkaz si myslí, že ano a proto je kriminální zápletka odehrávající se v soudní síni skoro až primitivní... Dá se to natočit bez toho Verhoevenova škádlení? Ano, ale přijdete o ten základ, který tihle tvůrci v Základním instinktu nepochopili, tak šup obrazovkám a dohnat! Což bych vlastně řekl i k Tělu jako důkaz, který není špatný, ale postrádá šťávu. Tak proč, když je tady ve všech ohledech tak lepší film! 50% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Madonna získala získaa v roce 1993 za svůj výkon Zlatou malinu pro nejhoršího herečku. (Terva)

Reklama

Reklama