Reklama

Reklama

VOD (1)

Historický velkofilm o legendárním ninjovi. Japonsko na konci 16. století je zmítáno nepokoji a boji o moc v nejvyšších kruzích. Obyčejní lidé trpí, dokud nepřijde ninja Goemon, který trestá nepravosti a nezalekne se ani šlechty. Vydává se proto na cestu pomsty, která má přinést mír. Svým počínám se ale neodvolatelně sám zaplétá do vysoké hry a jeho cesta ven bude dlouhá a krvavá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (154)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Po absolutním nářezu a jednom z mým nejoblíbenějších filmů Casshern přišel mnohem "vlažnější" a umírněnější Goemon. yl sem trochu zklamán, málo akce, nevýrazný příběh, hrdina se pustí "do práce" až skoro na konci ... Ale je to super, rozhodně pastva pro oči, vše nádherně digitálně vytvořeno, úžasné triky, japonská a hrdinská atmosféra. Škoda, že akce nebylo víc ... ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Velkolepá fantasy podívaná založená na v Japonsku známém mýtu sází na speciální efekty a digitálně animované prostředí. Tak moc, že chvílemi působí jako částečně animovaný film. Komplikovaný příběh s typicky asijsky dramatickými emocemi ale pořádně mate. Goemonovi se nedá upřít myšlenka. Jenže zapamatuje si ji v tom zmatku někdo? ()

Reklama

KitFisto 

všechny recenze uživatele

Zajímavé dílko u kterého jsem musel hodně dlouho přemýšlet kdo je kdo a proč. Je to takový japonský Robin Hood nebo mi ještě připomínal Zora. Tahle japonská řežba se mi hodně líbila. V hodně směrech je to povedené, ale kazí to zbytečně časté nepovedené počítačové animace. Nemůžu si pomoct, ale čiší to dojmem intra ke hře. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

japonská kombinace sin city,300 a čert ví čeho ještě,která sice dějově nepřináší nic nového a formou zapadá do škatulky východních historických akčňáků (Hrdina,Kletba zlatého květu,...).Naštěstí vizuál tady lecos zachraňuje a to i přes to,že v některých scénách je vše digitální až moc a působí možná až moc lacině.Každopádně jako celek na mě Goemon docela zapůsobil a dostal sem víc,než sem čekal,tudíž...80% ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je film přesně podle mého gusta. Děj zasazený do reálného historického základu okořeněný špetkou fantasy. Asiaté opět nezklamali ve vizuální rovině. Nenápadnou formou Japonci předvedli historický fakt, kdy za šogunátu začalo Japonsko poodhalovat svá tajemství "západnímu světu". Megalomanské paláce východního stylu doplněné gotickými okny a místnosti zdobené barokními obrazy vládců, obrovské armády a barevné pozadí jakoby chtěly v divákovi navodit představu kreslené mangy či komiksu. Tak, hoši, děkujeme. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Názov filmu sa objaví až v ôsmej minúte. (Johnny.ARN)
  • Když Goemon zavraždí dvojníka, je celý od krve. Na chodbě, kde se vyhýbá strážným, na sobě nemá ani kapku. Poté vběhne za Chachou do pokoje a je znova celý od krve. (Geriel)
  • Filmová koncepce vychází z života legendárního bojovníka a zároveň obávaného bandity z 16. století Ishikawy Goemona. Ten s oblibou kradl cennosti bohatým a dával je chudým. Navzdory jen strohým historickým faktům o jeho životě se z něj brzy stala legendární postava hrdinských příběhů převážně tradovaných ústní formou. Filmová verze postavu interpretuje v novém nástinu. (Conspi)

Reklama

Reklama