Reklama

Reklama

Rampage

všechny plakáty
Trailer

Na první pohled obyčejný třiadvacetiletý kluk Bill (Brendan Fletcher) stále žije u rodičů, pracuje jako automechanik a má kamaráda, se kterým často probírá problémy dnešní společnosti. Zde však podobnost s jeho vrstevníky končí. Jednoho dne totiž vyrazí do města vybaven těžkou výstrojí, samopaly a výbušninami a kdokoli se přiblíží na dostřel, stává se obětí jeho šíleného plánu. (Tomx112)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

pankreminek 

všechny recenze uživatele

Tak tohle, byla fakt bomba. Od Bolla jsem něco takovýho, vážně nečekal, ale na druhou stranu, jsem asi jeden z mála, co s ním nemaj problém. Brendan Fletcher zahrál psychopata naprosto skvěle a užíval jsem si každou chvíly, kdy byl na plátně (v mim případě na obrazovce). Takže shrnuto, podtrženo, fantastická podívaná. ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Uwe je chlapík!! Několikrát jsem si říkal, že to si snad musí dělat p*del ale stále jsem se bavil. Mladej chlapec chytne amok, naštvanej je na kokota co mu neudělá pořádný kafe, na mařku z fastfoodu a vlastně ho už štvou všichni. Což takhle tuhle společnost trošku zredukovat_? Tak si doma stluče brnění a vytáhne do centra po zuby ozbrojen vystřílet pár bezvýznamných civilistů. Uwe se s tím nepáře a nechává umírat umírat všechno co se dostane před mušku dvouch samopalů mimo jiné mraky ženskejch. Uwe asi koukal na Greengrasse a tak si osvojil používání ruční rozklepané kamery, což mě vyloženě nevadilo a dokonce mě překvapilo i těch pár solidně odvedených trikových záběru. Takže za mě máš dneska milý Uwe 3 a 1/2*, protože tohle je vážně p*del a pobavilo mě to milionkrát více než Postal. Ps: zajimalo by mě, jak dlouho bude trvat, než to nějakej dutohlav napodobí v realu. ()

Reklama

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Postal kombinující Bowling For Columbine i Volný pád v dost kontroverzní až ilustrační prezentaci ...Nepříjemné kino, ze kterého mrazí...A to ne proto, že by to jako spousta předchozích hříček od tohoto Germána bylo špatně natočeno, protože v tomto ohledu se Uwe opravdu zlepšil, ale svým obsahem...Promyšlené vyústění, které zpětně vrhá na celek jiné světlo ...Brendan Fletcher si magora střihnul ukázkově... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný znalec Bollova díla, dosavadním filmům, co jsem od něj viděl, jsem nedal více, než 40 %, ale občas jsem si říkal, že ty hejty na něj jsou přehnané. A Rampage se stal důkazem toho, že je to zbytečně podcěňovaný režisér. Rampage je totiž brutal, neutuchající řež. Tomuhle se říká fest promyšlená loupež. Minimálně již šesté setkání Katharine Isabelle (i když ta se zde jen mihne) a Brendana Fletchera ve společném filmu, co jsem viděl. Až by člověk začal snovat konspirační teorii, že tihle dva spolu něco mají a záměrně si vybírají společné filmy, aby spolu mohli trávit čas. 3.5* ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Uwemu se prostě daří. Konečně si podle mě uvědomil, že nebude úspěšný, pokud nebude točit dementní nebo prostě něčím hodně odlišné filmy, jako například Postal, který je i v herní podobě úplně o ničem, a přesto je to zábava nebo Far Cry v jehličnatých lesích, u kterého zas v herní podobě byly hlavním lákadlem především tropické džungle. Rampage je velice odlišný film, na který by si snad kromě Bolla nikdo netroufl a ani to není zas až taková blbost (na pár detailů, které zrovna moc malé nejsou, jako například ultimátní brnění a absolutní nepřipravenost celého města... detaily). Ale blbost to rozhodně není, už jen Falling Down s Michaelem Douglasem je dost pěkná ukázka toho, co člověk dokáže, když se pořádně nasere a 86% u filmu pouze o tomhle je více než dost. Rampage není moc odlišný, akorát Uweho všichni nesnáší, takže tu moc dobré hodnocení nečekám, ale špatný film to rozhodně není. Dokonce jsme se u toho moc bavil, a že to točil Uwe, to automaticky přidává další * navíc :). ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Příběh se odehrává ve smyšleném městě Tendervile okres Oregon v USA. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na Festivalu Phantasmagoria v Německu 14. 8. 2009. (Terva)

Reklama

Reklama