Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (298)

larelay 

všechny recenze uživatele

Ktora mudra hlava povedala, ze akcne filmy maju byt logicke? A kto povedal, ze rapperi nevedia hrat? A kto povedal, ze Matt Dillon je shitty flojd? Ktory pako povedal, ze elegancia uz davno vymrela? A kto do pekla povedal, ze Zoe nie je sexy kost?!?! Ja urcite nie! Chcete sa presvecit? Pozrite si Takers, ktori maju vsetky atributy akcnej jednohubky... Bavila som sa. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Nablískaná heistovka, která ovšem poměrně dost kopíruje a používá osvědčené postupy svých předchůdců. Tudíž - výborný snímek na odreágování - Luessenhopovi to funguje poměrně dobře, ovšem na druhou stranu, žádná velká pecka, která by nějak vyčnívala, a to ani v žánru, to není. Pohodové tři hvězdy. We're takers, gents. That's what we do for a living. We take. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobré. Sice jsem se musel pronudit pomalejším rozjezdem a zprvu mi přišly zbytečné i některé osobní peripetie několika zúčastněných, ale pak to nabralo tempo a na konci jsem se dočkal i poměrně citlivého tragického rozměru. Navíc si cením i nejednoznačnosti postav, takže pokud člověk chce, tak se může rozhodnout, komu vlastně fandit, což není pravidlem. Herecky to taky sedlo, ačkoliv jména ve mě na první pohled nevyvolávala velká očekávání. V rámci žánru širší špička. 80% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Moderní akční krimi jízda, ve které nechybí napínavé přestřelky, strhující honičky a předvídatelné zvraty. Sympatická herecká šestice se nahání po městě (režisér si pravidelně vypůjčuje z nejslavnějších thrillerů), moc se nekecá a jde se rovnou na věc. V kině jako A-čkový titul možná průměrné, doma k odpočinku na blu-ray nedocenitelné. Byl to nářez. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Vzdy ma bavili filmy o gangstroch, ktori vykradaju banky, casina atd, takze ani tento ma nemohol unavit. Najviac somsi spomenul na MESTO (2010) od Bena Afflecka alebo NELUTOSTNY SUBOJ (1995) s De Nirom, pricom tieto filmy mali o nieco vyssiu kvalitu, nez tito Gangstri, avsak aj tento film ma zaujal a nevadilo mi, ze som dopredu vedel, ze posledna lupez nepojde ako po masle. Viac mi tu vadila hudba hlavne vo chvili, ked prisli Rusi do hotela a zacala ta prestrelka, ale to je taka vedlajsia vec, inac film je skvely. _________ Matt Dillon - (Jack Welles) +++ Jay Hernandez - (Eddie Hatcher) +++ Paul Walker - (John Rahway) +++ Chris Brown - (Jesse Attica) +++ Hayden Christensen - (A.J.) +++ Michael Ealy - (Jake Attica) +++ Idris Elba - (Gordon Cozier) +++ Zoe Saldana - (Lilly) +++ Produkcia: Chris Brown +++ ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Způsob vyloupení obrněného transportéru za použití koordinace městské dopravy a použití výbušniny C4 pro odpálení vozovky odkazuje k filmu Loupež po italsku (2003). (Conspi)
  • Film byl doručen do kin pod kódovým názvem "Wide Ranging". (c.tucker)

Reklama

Reklama