Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný Foxx s rozpáraným bruchom behá, pláva, prežije niekoľko súbojov 1v1, dáva jednotky na hlavu a to všetko kvôli drogám, ktoré nemá, aby usvedčil skorumpovaných fízlov, ktorí mu robia šéfov a popri tom, ako bokofku, ešte oslobodzuje svojho syna z Luxusného kasína. A Miška tam eln poplašene behá, dostáva naprdel od všetkých, tiež prežije priestrel brucha a život ozdaj funguje, Nebavilo ma od momentu, keď sa do toho zaplietol ten s tými účesom a po tej najväčšej logickej diere v histórií kinematografie. Inak ozaj, kde nakoniec skončili tie drogy? Slabé 2 z 5 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nasmál jsem se, to zase jo. Drsná pranice policistky, která váží 30 kilo i s odznakem Oddělení vnitřních záležitostí či její závěrečný krvavý E.T. ukazováček směrem k padouchovi, Jamie Foxx rasisticky zválený v mouce, Mulroney hrající si na Sama Rothsteina, ale výsledkem je provozní z chomutovské herny, šíleně přehrávající McNairy, neslyšná auta a neškodný slzný plyn v podzemních garážích, no bylo by toho na knihu a na každé její stránce by se objevovala slova tupost a rutina. Že tohle nepůvodní Vegas Vice může něco nabídnout si asi mohl myslet jen tvrdohlavý baran. Mám za to, že hlavní role se klidně mohla chopit tučná volavka Steven Seagal a ničemu by to neublížilo. I když ten pohled, jak je napěchovaný v těsné policejní uniformě (pokud by na něj vůbec nějakou našli), by mně asi neudělal dobře.. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Baran bo Odar se od inteligentních hackerů vrátil k hloupému akčnímu žánru a celkem mu sedí i tahle pozice. Celý film se odehrává v kasínu motající se kolem nasraného Jamieho Foxe, jeho uneseného syna,dvou policajtů, drogového dealera, bodyguardů,majitele kasína a 25 kilo kokainu. Má to vcelku svižné tempo, když dojde na souboj je velmi kvalitní( Ten v kuchyňi s bodyguardem je úžasný). Překvapivě se jedná i o Rko a dojde i na nějaký ten nečekaný zvrat. Takže fajná zábava za 70%. Za těch podhodnocených 51% rád udělím vyšší hodnocení. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Predvídateľné, tuctové a úplne nezábavné béčko s nepochopiteľne dobrým kastingom (nečítali scenár?). Podpriemerný scenár (nenarazil som v ňom snáď ani na jednu aspoň trochu originálnejšiu vec) a veľmi slabá akcia. A hlavne je jej strašne málo; „čistých“ akčných scén je tu minimum (!). Občas niekto niekoho zastrelí a raz za čas Jamie Foxx niekomu kopne medzi nohy, ale kto čakal jamiefoxxovskú kópiu 96 hodín, bude sklamaný. Akcia samozrejme nie je všetko, ale práve preto som hneď na začiatku zdôraznil prítomnosť biedneho scenára. V Noce pomsty totiž nie je ani akcia, ani nič iné. Dialógy sú slaboduché, postavy sa dajú charakterizovať jednou vetou a zvraty sú jedno veľké klišé. Jamie Foxx je dobrý herec a má charizmu, ale toto mu nevyšlo, toto podpísať nemal, s takto vytvorenou rolou herec oscarového formátu nemá čo urobiť, to je skôr pre Scotta Adkinsa alebo Franka Grilla. Jamie zrejme chcel mať vo svojej filmografii tiež aspoň jedného nasra*ého fotríka, ale toto ozaj nie je druhých 96 hodín (ani John Wick, či Equalizer), ale skôr ďalšie 3 dni na zabitie, Gunman: Muž na odstrel a I Am Wrath s Travoltom. Navyše, Jamie je na takúto úlohu mladý, nemá ani päťdesiat. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

3,5*. Vůbec to není špatné béčko. Původní Sleepless jsem bohužel neviděl, takže nemám s čím srovnat, ale jako akční jednohubka splňuje co má. Foxx je v roli sympaťák, McNairy hraje typického tyranistického zloducha také velmi dobře. Vše je to navíc dobře nastříhané, akce jsou servírovány v rozumných intervalech a nenajdete zde ani žádné vyložené kraviny. Na večer s pivkem velmi dobré. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama