Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že je ve filmu několik nelogickejch věcí (třeba že zaměstnanec kasina pomáhá člověku, kterej okradl jeho šéfa a ještě mu vrátí hodinky), když pominu, že Foxxova čokoláda, která má zásnubní prsten od jinýho a ve finále vlítne jako zdravotní sestra do garáže a chladnokrevně odpráskne jednoho z padouchů, když pominu očekávanej happy end, kdy se ze zkorumpovanýho poldy stane neúplatnej polda a milující otec rodiny a když pominu mou neoblíbenou zápletku, kdy otec zachraňuje syna, tak musím uznat, že to má od začátku do konce spád a dost dobrý tempo a že jsem se nenudil. ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Realisticky působící rvačky a A-čková superhvězda v hlavní roli naprosto nezachrání tenhle tupej neoriginální scénář /sotva průměr má i originál od francouzů z r. 2011/. Vůbec se nepovedly především dialogy a s tím i vytvoření jakéhokoli vztahu k postavám, což mi u takhle staromilské akčňárny se solidním rozpočtem vadí především. A obsadit po tisící Davida Harboura do jeho nejčastější role /hadejte jaké?/ je spoiler jako prase sám o sobě. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

B-ový akčňák s dobrými hercami. Jednoducho to takmer vo všetkých významných bodoch (scenár, réžia, akčné scény, nečakané momenty, zobrazenie charakterov, herecké výkony) zaostáva za priemerom. M. Monaghan výrazná, ale u J. Foxx je vidieť, že rola mu úplne nesedí. Pre mňa spíš sklamanie! Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Další z mejch vysoce očekávanejch akčních filmů v tomhle roce. Pořádná dávka násilí, brutality a krve. Rko jak má bejt. Akční scény si vytíraj prdel s tim, co plodí blockbustery, průstřely šťavnaté a nekompromisní, bitky maj realistickou, tvrdou choreografii (krav maga, postavy využívaj vše co je po ruce, dojde i na nože, sekáček, láhev šampusu zaražená v hrdle, atd atd..), navíc jsou opravdu bestiální a Foxx působí mimořádně drsně. Atraktivní Las Vegas je zase spolu s vizuálem, pastvou pro oči. Všemu sekunduje monumentální zvuková stránka, kdy každej výstřel a dunivá monotoní muzika dávaj prostor i pro napětí. Navíc je zde lákavé herecké obsazení. Film je sice předvídatelnej, na případné pokračování si však mile rád počkám. Bitek je opravdu hodně. Padne i několik slušných hlášek. John Wick se svojí umělou strukturou se má ještě co učit, takhle si představuju realistickou akci já ;-) Foxx hlavně dostává pořádně zabrat, kulhá, zašpiní se, je propocenej a sotva stačí s dechem, díky tomu mi v žilách kolovalo nespočet adrenalinu, kterej jsem vypouštěl jakmile došlo na souboje a vychutnával jsem si to kulervoucí tempo. Ještě pořád existujou chlapy s koulema.. Baran bo Odar se pro mě stává jistotou a těšim se na jeho další počin. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný Foxx s rozpáraným bruchom behá, pláva, prežije niekoľko súbojov 1v1, dáva jednotky na hlavu a to všetko kvôli drogám, ktoré nemá, aby usvedčil skorumpovaných fízlov, ktorí mu robia šéfov a popri tom, ako bokofku, ešte oslobodzuje svojho syna z Luxusného kasína. A Miška tam eln poplašene behá, dostáva naprdel od všetkých, tiež prežije priestrel brucha a život ozdaj funguje, Nebavilo ma od momentu, keď sa do toho zaplietol ten s tými účesom a po tej najväčšej logickej diere v histórií kinematografie. Inak ozaj, kde nakoniec skončili tie drogy? Slabé 2 z 5 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama