Reklama

Reklama

Rammstein: Völkerball

(koncert)
všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

V pořadí třetí DVD, které kapela Rammstein vydala nám jako hlavní chod nabízí záznam koncertu z francouzského Nîmes, který se uskutečnil 23.července 2005. V setlistu devatenácti skladeb pochopitelně nechybí singly Du riechst so gut, Du hast, Sonne, Links 2-3-4, Mein Teil či Amerika a hudba je jako vždy doplněna pyrotechnickými efekty. Na DVD najdeme ale i přídavky v podobě čtyř skladeb z londýnské Brixton Academy, tři skladby z tokijského klubu Citta a speciálně sestříhanou verzi skladby Moskau z koncertu, který kapela v ruské metropoli odehrála 28.listopadu 2004 za doprovodu tří domácích vokalistek. (Stocki)

(více)

Recenze (63)

Trustme 

všechny recenze uživatele

Geniální výběr prostředí koncertu, nejlepší herecké výkony zpěváků a nápady. Tenhle koncert je tak fascinující a filmový. Dobrá práce kamery spolupracuje s fanoušky a dojem "jsem při tom" je dokonalý. Zvuk v DTS kvalitě dokazuje, že německá perfekcionalita se nespokojí jen s Dolby Digital. Charismatické! ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

„Ahoi! Reise, Reise. Seemann, reise!“ Duní ve francouzském amfiteátru z úst Tilla v momentě kdy nakračí k mikrofonu skrz vchod, ne nepodobný vagíně. Völkerball je především skvělý bezmála dvouhodinový koncert z turné „Ahoi.“. I když má někdy slabší chvilky, tak stejně se jedná o velmi skvělý záznam z koncertu téhle ultimátní kapely. Ústní pochodně, vaření Flakea v kotli, ohnivý luk a mnoho dalšího. Výběr písniček je opravdu pestrý a je vidět, že kapelu stále baví dělat jak show, tak i skvělou hudbu. Na dvd nechybí další tři záznamy z koncertů. Třeba Moscow a jejich speciál. Krom tedy skvělého koncertu a další porce hudby se na druhém dvd najde hodinový dokument Anakonda Im Netz a Making of Reise, Reise. Dokument je skvělý pohled do zákulisí, kdy členové kapely mluví o turné a o dělání show. Kratší Making of… je střižení klip o albu a cesty k němu. Celkově je tohle balení super dárkem fanouškům, kterým nestačí pouze jeden koncert, ale chtějí k tomu co nejvíce. A to Völkerball bezpochyby je. Viva la Rammstein! To je totiž Oheň, Vášeň, Muzika a Láska! (100 %) ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

ŠmarjáJósef, jak jsem mohl zapomenout hodnotit tento neskutečně vynikající koncert z arény v Nimes. Nejlepší dvd Rammsteinů!!!!!!! Ale to jsem říkal o Live aus Berlin také. Prostě obě jsou super.Kašlat na sousedy a pořádně vosolit!!!!! Jedině pak to má tu pořádnou šťávu, to se snad potichu ani nedá pouštět. ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Libozvučné něžné melodie a melancholické texty sextetu Rammstein my radikální křesťanští puritáni prostě milujeme! Při tak vytříbené pódiové show odmítám uvěřit, že mi pan biskup zakázal mé oblíbené hudební těleso pozvat jako kulturní vložku na nadcházející setkání řeholních kongregací v Čierne pri Piče! Ale co platno, jak tvrdí pan Lindemann ve vzácné shodě s doktorkou Cajthamlovou: Jsi to, co jíš. A tohle je zkrátka má část. ()

G900 

všechny recenze uživatele

Rammstein jsou Rammstein jsou Rammstein... ;) Schvalne jsme si Live aus Nimes nechal jako sve 500. hodnoceni :) Jsem RammsteinFan uz dobrych par let, doma se mi hreji vsechna vydaa alba a DVD a konkretne Völkerball je pro me asi z nejcenejsich... Skvela sou, skvele pisnicky, skvele efekty => Skveli Rammstein!!! 100 % ;) ()

Zajímavosti (2)

  • DVD vyšlo ve třech edicích. Standardní edice obsahuje 1 DVD (140 minut koncertních záběrů) a 1 CD (75 minut audio nahrávek z Nîmes), speciální edice obsahuje druhé DVD s dokumenty “Anakonda im Netz“ a “Making of the Album: Reise, Reise“ a limitovaná edice zahrnuje 2 DVD a 2 CD, které jsou zasazeny ve 190-ti stránkové knize o rozměrech 27×31 cm, a najdeme v ní množství černobílých fotek z Reise, Reise tour. (Stocki)
  • Emblém na přední straně obalu nad logem kapely Rammstein je totožný s emblémem XXII.letních olympijských her, které se konaly od 19.července do 3.srpna 1980 v Moskvě. (Stocki)

Reklama

Reklama