Reklama

Reklama

Vyrazit si na dovolenou na krásný ostrov v Tichomoří, to byl původní plán Jasona a Cynthie. Prožívají vážnou manželskou krizi a v letovisku Eden Resort poskytují prý skvělou terapii pro páry. Jenže to má háček. Pobyt je neskutečně drahý. A tak přemluví své přátele, ať jedou s nimi, protože pak dostanou skupinovou slevu. Dave se svojí ženou Ronnie jsou přesvědčeni, že manželskou terapii vůbec nepotřebují, přesto se nechají nalákat. Přemluví Lucy a Joeyho i Shanea s mladičkou přítelkyní Jennifer. Netuší však, že prázdninový Eden resort vede podivínský manželský poradce Marcel, který rozpozná, že i v těchto vztazích to dost skřípe. Všechny donutí, aby na svých vztazích začali pracovat. Z uvolněné dovolené se tak stává peklo na zemi. Jenže nic nespojí tak dobře jako společný nepřítel, v tomto případě Marcel a jeho lidé... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (273)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od Grown Ups Adama Sandlera se Vaughnovi a Favreauovi tenhle kamarádský kšeft hrubě nepovedl. Ačkoliv se film tváří jako čirá komedie, při hlubším pohledu se může zdát, jako by se tvůrci snažili o něco vážnějšího ve stylu sondy do amerických manželských párů v krizi. Jak jinak si vysvětlit, že se v "komedii" za celou dobu nezasmějete a přijde vám, že se o to ani tvůrci nesnaží? Buď měli větší ambice a nevyšlo jim to, nebo prostě neumí psát. Ať tak či onak, od Trablů v ráji ruce pryč, nic pěkného, kromě scenérií vás tu nečeká. Jediné, za co lze Vaughna a Favreua pochválit, je schopnost ze studia vydolovat peníze na zaplacení vlastní dovolené... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Taky bych si chtěl za několik set tisíc dolarů natočit rádoby komedii na nádherném ostrově. Škoda jen, že celý filmový ansábl jaksi zapomněl bavit diváky. Neuvěřitelná nuda, která čouhá z každé minuty filmu, včetně každé scény s Jeanem Reno, který se spíše ztrapnil. A scénka za titulky na závěr filmu slabotu filmu jen potvrzuje. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Trable v ráji měla být komedie, nicméně žánrově jde spíš o odlehčené romantické vztahové drama, ve kterém toho ovšem příliš nefunguje. Něco málo tedy zachraňuje prakticky jen pánské herecké osazenstvo, kdy jak Vaughn, tak Bateman a Favreau jsou sympaťáci a žánrem ostřílení borci a dokážou alespoň sem tam vyloudit na diváckých ústech nějaký ten menší úsměv, zbytek je ale vážně jen nepřesvědčivý pokus o klasický hollywoodský cukrkandl, se zoufalým poselstvím o napravení neuspořádaných partnerských vztahů, takže přes zdlouhavý a nezajímavý úvod se příjezdem na exotický ostrov ujme slova čistě jen teatrální šaškování, plné zoufale působících dialogů, trapného chování a nesoudných výstupů veškerých postav, a vše to jen podtrhává pořádná nezáživnost, bez vtipu, emocí a přesvědčivosti. V podstatě většina filmu pak obstarávají jen neustále dohady, hádky, obviňování a urážení, aby na konci filmu ovšem mohli samozřejmě všichni trapným způsobem prozřít, triviálně se usmířit a s úsměvem na rtu odjet zpět do svých domovů, pokračovat ve svých, nyní již přitrouble napravených, životech. Je to celé zkrátka strašně banální, naivní a nevkusný a rozhodně to není ani trochu zábavný, tohle se prostě fakt nepovedlo. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Prostě ideální film na mrazivý, lednový večer. Tedy aspoň to byl zcela jistě záměr tvůrců. Natočit snímek o čtyřech párech procházejících krizí, které se snaží zachránit svůj vztah návštěvou speciálního tichomořského letoviska. Sluníčko svítí, všude kolem je pohoda, diváci se za břicho popadají, následuje sladký happy end, opona padá. Potlesk, prosím. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Já se těšila na vtipný film se sympatickými herci a ono to bylo otravné, zoufale nevtipné a hodně nereálné. Určitě se problémy v několikaletém manželství vyřeší za týden jenom tím, že budete dírou v podlaze čučet na rybky v moři, na hubené holky nebo na toho svalnatýho troubu. Bylo to strašně hloupý! To neni ani film na nedělní odpoledne, to je film na přetrpění a pak už nikdy více... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Vernon Vaughan, který hrál otce Vince Vaughana (Dave), je jeho otcem i ve skutečnosti. (sir-dave)
  • Scénář napsali představitelé hlavních rolí Vince Vaughn a Jon Favreau proto, aby "normální lidi se všedními problémy přenesli do výjimečného prostředí". (vendy63)
  • Film se natáčel převážně na ostrově Bora-Bora ve Francouzské Polynésii. (griph)

Reklama

Reklama