Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott Teller (Brandon Routh) po rozchodu s přítelkyní potřebuje spolubydlící do svého velkého apartmánu. Vybere si mladý milenecký pár Ryana a Mary (Sophia Bush a Jesse Bradford). Ale netrvá dlouho a ze zdánlivě perfektních spolubydlících se stává jeho noční můra. Ryan a Mary sabotují schůzky s dívkou jeho snů - Leslie (Jennifer Morrison) a převracejí mu celý život naruby, jelikož Scotta potřebují k tomu, aby tmelil jejich disfunkční vztah. (Redík)

(více)

Recenze (10)

sona123 

všechny recenze uživatele

Nebylo to až tak zlé, jak to vypadalo, téměř ztřeštěná komedie, které se však nakonec podařilo udržet v rozumných mezích ještě dobrého vkusu. Scott si vezme do podnájmu pár, který bez sebe nedá ani ránu, a navíc si lebedí ve své úžasné patologii. Což mu trošičku zkomplikuje počínající vztah s krásnou Leslie. Ale ono to samozřejmě dobře dopadne...Je to dost na hraně, ale s přivřením očí dávám tři hvězdičky. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne je to sklamanie. Príbeh nie je až taký zlý, ale z hereckej a režisérskej stránky je to podpriemer. Málo vtipných momentov a kavalkád klišé momentov. J. Morrison, ako vždy, je prekrásna, ale to k „priemernému“ filmu nestačí. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Reklama

IvyH 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipná romantická komedie o jednom ňoumovi (Brandon Routh), který měl štěstí, že potkal pár seriálových hvězd: Sophii Bush (One Tree Hill), která tvoří výborné komediální duo s Jessem Bradfordem - pár, kteří se mu nastěhují do bytu a pak mu kazí začínající vztah s Jennifer Morrison (House MD). Do toho se tak trochu připlete kamarád ztřeštěné dvojice Johnny Galecki (Big Bang Theory) a velmi úsměvný film pro pobavení může začít, protože všechny scény, kde se objeví Bush-Bradford a jejich geniální dialogy jsou zkrátka nepřekonatelné, včetné poslední scény. ()

johnson 

všechny recenze uživatele

No, očekával sem něco horšího, ale byl sem mile překvapen. Už jen Jennifer Morrison je hvězdička navíc;-) Při sledování jsem se naprosto vžil do postavy Scotta, a obdivuju to, jak dlouho to vydržel, ja bych je rozštípal tak v půlce filmu:-D Docela vtipná, odpočinková, romantická komedie, která neurazí. Sečteno, podtrženo průměrný námět, průměrný snímek, ze kterého se nakonec vyklube lehce nadprůměrná zábava. 4 stars. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Koexistence se spolubydlícími, kteří jsou vaší noční můrou a jako divák se divíte, že už dávno nedostali padáka, by mohla přinést hodně vtipných momentů, ale v jiném filmu. Možná je to jen mou náladou, ale tady jsem se vcítil do situace hlavního hrdiny a většinu času mě film prudil, místo aby bavil. Ačkoliv, kdybych se na to zkusil dívat objektivně, i tak by to byl maximálně průměr. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama