Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vraždící kostlivec postupně zabije, až na jediného vojáka, členy vojenského komanda. Tento přeživší voják zanechá videonahrávku nové pátrací skupině, která má za úkol vraždícího kostlivce vyhledat a zničit. Jak ale zabít někoho, kdo už vlastně mrtvý je? (oficiální text distributora)

Recenze (84)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No ty vole, viděl jsem už nejrůznější nesmysly od Nu Image či Asylum, ale tohle byla vážně síla. Tady se totiž nepromenádovaly nejrůznější gigantická monstra, ale skeletonová rádoby verze Predátora. Škoda že jsem u sebe neměl nějakého špeka, protože bych si to určitě užil mnohem víc. Bohužel jsem neměl ani kapku alkoholu v krvi a tak si nešlo nevšimnout té kupy nesmyslů a do očí bijících chyb, které nám tvůrci přichystali. To že někdo sejme vrtulník, bych neřešil (už jsem viděl žraloka žrát letadlo, hada vlak či piraňu ponorku), ale když nedokáží ani točit scény s koněm, který by měl jen jednu barvu srsti, kostlivec s pláštěnkou (jednou je roztrhaná, podruhé jak vypraná v Perwollu) a členové „speciálního komanda“ si snad svoje speciality vycucali z prstu (na co je mi specialista na boj pod vodou v lese?), no prostě no comment. Ze začátku se mi film ještě v rámci možností líbil, krve a mrtvol bylo dosti, ale ve chvíli kdy na scénu naklusali ti skautíci, kteří vypadali spíš, že jdou natáčet amatérské porno, než zachraňovat ztracené vojáky – kurňa čtyři na čtyři a ani žádná erotika (tohle si u mě tvůrci posrali už dopředu). Nějaký ten bodík přece jenom dát musím, už jen kvůli Michaelu Rookerovi. ()

playboy_05 odpad!

všechny recenze uživatele

Na tehle film jsem se podival více méně ze zvědavosti, jestli to hodnocení 8% opravdu odpovídá skutečnosti...a skutečně Skeleton Man nezklamal...je to naprostý otřes, jakási smrtka v černym plášti jezdí celej film na koni a po lidech hází oštěp nebo střílí z luku (jedním šípem sestřelí dokonce i helikoptéru), přitom na tom koni jezdí uplně mentálně a více méně se jen motá mezi stromama...navíc je tam ta nejelitnější vojenská jednotka JůEs Army, jejíž členové umí střílet ikdyž se nedívají do optiky a dokonce i se zavřenýma očima a za celý film přebíjejí asi jen 2x ikdyž vypálí tisíce kulek...do toho exteriéry jak z lacinýho dokumentu o houbařích, hudba žádná nebo jenom ozvěny bubnů...hrůza prostě, tohle není béčko, ani céčko, to je rovnou déčko, celkově asi jeden z TOP nejhorších filmů. BTW: na několika záběrech je jasně vidět, jak mám herec na obličeji pouze plastovou masku lebky:) ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nu Image je americká filmová spoločnosť, ktorá bola založená v roku 1992. Špecializuje sa na natáčanie nízkorozpočtových, béčkových snímkov. Majú na svojom konte aj zopár horrorov. Ich filmy sa vyznačujú hlúpymi scénarmi, mizernými hercami, úbohými efektami a diletantskou réžiou. V roku 2004 Nu Image vyprodukovala okrem iného aj televízny film "Skeleton man". Naivný indiánsky príbeh o vraždiacom kostlivcovi je typickým produktom tejto spoločnosti. Je to lacné, hlúpe a nudné. * ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Hodně podprůměrné béčko o chlapovi zahalaném v černém kabátě a maskou na hlavě. Největší hrůzu má způsobat právě ta maska lebky, jenže ta je tak příšerná jako celý tento film. Ten pajdulák v černém kabátě neustále jen chodí kolem party vojáků, která spíše vypadá jako parta středoškoláků na výletě. [132. hodnocení, 32. komentář, 8%] ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Predátor v podobe jazdiaceho kostlivca, odeného v čisto novej pláštenke kúpenej v supermarkete. Chlapci, ktorí dnes posielajú do boja Postradateľních, či Mikea Banninga, boli pred nejakým tým desaťročím častými návštevníkmi východnej Európy, kde natáčali jednu nuimageovskú hovadinu za druhou. Dokázali lákať ( v tej dobe ) ešte nevyprchaných hercov ( Michael Rooker ) do filmovania úbohých cetiek, ktoré niesu luxusné ani pre naše československé komerčné TV stanice. Viď SKELETON MAN. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Původně se film měl jmenovat Cottonmouth Joe. (Yoda666)
  • V Německu je film označen jako komedie, ne jako horor. Reklamní slogan na obalu DVD oznamuje "Zde žije duch Eda Wooda". (hladass)
  • Rybář je nad vodopádem střelen šípem do zad, ale šíp ho zasáhne do hrudi zepředu. (Yoda666)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno