Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vraždící kostlivec postupně zabije, až na jediného vojáka, členy vojenského komanda. Tento přeživší voják zanechá videonahrávku nové pátrací skupině, která má za úkol vraždícího kostlivce vyhledat a zničit. Jak ale zabít někoho, kdo už vlastně mrtvý je? (oficiální text distributora)

Recenze (84)

Israha 

všechny recenze uživatele

Skeleton Man v podstatě není film, ale spíš pásmo splatterových skečů, náhodně poslepovaných za použití nepochopitelnho střihu, neexistujícího scénaře a dialogů, jejichž dadaistické pojetí vynikne dvojnásob silněji při sledování českého dabingu. Nicméně nemrtvý indián, co se umí teleportovat, šípem sestřelit helikoptéru a odrážet kulky, má neodolatelně nonšalantní a suše metodický způsob nakládání s obětmi a to se v tomto žánru počítá. Kor když se to režisér prostřednictvím wannabe osudové hudby, prostřihů na stále stejný záběr letícího orla a vedením herců ke křečovitému přehrávání snaží úporně prezentovat jako vážný snímek, i když mu k tomu chybí byť sebemenší špetka jakékoliv potřebné kvality. O to větší sranda to je. Ale zase...ne až tak často, na ploše té hodiny a půl. Tohle by potřebovalo zvláštní sestříhanou, cca 20minutovou verzi, ta by směle mohla pokukovat po plném hodnocení. Takhle za dvě, protože rozpačité kroucení hlavou převažovalo nad škodolibým smíchem, a to je špatně. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Již při spatření upoutávek v televizi má duše sběračky odpadů nadšeně zaplesala. Zapomeňte na Predátora, na svém šmatlavém oři totiž přijíždí Skeleton Man! Maskován kápí, vyzbrojen lukem, šípy, naostřeným klackem a popravčím mečem (prostě takový typický indián), roznáší smrt a hrůzu v lesích, v džunglích, na silnicích i v továrnách; v obývacích pokojích roznáší výbuchy smíchu, neustávající bujarý řehot a samovolné úniky moči. Přišla jsem k TV obrazovce s mírným zpožděním, tak mi nějakou dobu trvalo pochopit, že ta banda turistů, procházejících se mezi stromy, nejsou kravaťáci a jejich hnusné sekretářky na paintballovém teambuildingu, ale ti nejdrsnější z drsných, nejspecializovanější jednotka všech speciálně vylízaných jednotek! Dutch Schaefer by je zabil i mírným pohledem, pokud by ovšem dříve nechcípl smíchy. Kašpárek Van Dien mohl být nahrazen libovolnou figurínou z vitríny galanterie a okolní kompars klepe bačkorama s bravurou, jaká je k vidění už snad jen v tureckém Rambovi. Akorát Majkl Ptačíhnízd tu jundu celému filmovému štábu curví svým průměrným hereckým výkonem. Ohledně děje: představte si ne kýbl, ale celý oceán humorných nelogičností, podpořených genitálním střihem, kdy divák vlastně celou dobu netuší, o co jde, co se děje, ale je to každopádně sranda! Půlka filmu: Nějaký rybář u jezera /střih/ odnikud se vynoří v lese strašák na dýchavičné herce /střih/ rybář se ustaraně rozhlíží /střih/ strašák natahuje luk /střih/ rybář za sebou nic nevidí, tak se uklidněn otáčí zpět k vodní hladině /střih/ rybář je ZEPŘEDU zasažen kůlem skrz naskrz a hroutí se jako Milánek Baroš, když se o něj otře soupeř /střih/ bubák mizí zpátky do té pérdele, odkud se předtím vynořil /střih/ rybář padá z vysokého vodopádu. Smysl? Žádný, jednotlivé scény filmu se jednoduše dělí na debilní, imbecilní a idiotské, přičemž ta nesmyslně vložená minutka s rybářem je pouze debilní. Mezi sekvence nebývale idiotské se řadí například chvíle, kdy Kašpárek při noční procházce džunglí objeví frekventovanou asfaltku, na ní ukradne cisternu a s tou se po 50 metrech jízdy vyseká po zjevení bubukostry uprostřed silnice. Smyk, šílený výbuch, plameny šlehají na všechny strany, Kašpárek se vykulí z kabiny, žádné podstatné zranění, žádný žár, ba ani odlesky požáru není vidět. Proč Kašpárek tu cisternu vůbec čórnul a zda havarovat měl v úmyslu, to je větší záhada než kruhy v obilí. "Skeleton Man" je zkrátka tak dementní, až to rve bránici - kdo neviděl, neuvěří. Čistokrevný odpad, ovšem jednu hvězdičku dám: 5% za Rookera, 5% za sympatické exteriéry, 5% za hodinu chechtání v kuse (víc jsem bohužel neviděla, uspal mě reklamní blok). ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Ty to vezmeš přes kopce, já půjdu údolím." Skeleton man je opravdu horor, u nějž se ale nebudete bát, ale smát. Záporák je k uzoufání legrační a předčí ho jen ,,speciální" jednotka složená z největších neumětelů, jaké si jen dovedete představit. Přidejte k tomu hrůzunahánějící střih a máte vražednou kombinaci super céčkového filmu. ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Smrťák vraždí a vraždí přitom na koni jezdí a banda mariňáků do ně střílí a střílí což dělaji to 3/4 filmu, než jim dojde, že tudy cesta nevede. Na ''Grande Finale'' jsem už nevydžel a 10 minut před koncem jsem si raději šel lehnout. 1* dávám za tu demenci, kterou je tohle dílko doslova prošpikováno! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Predátor v podobe jazdiaceho kostlivca, odeného v čisto novej pláštenke kúpenej v supermarkete. Chlapci, ktorí dnes posielajú do boja Postradateľních, či Mikea Banninga, boli pred nejakým tým desaťročím častými návštevníkmi východnej Európy, kde natáčali jednu nuimageovskú hovadinu za druhou. Dokázali lákať ( v tej dobe ) ešte nevyprchaných hercov ( Michael Rooker ) do filmovania úbohých cetiek, ktoré niesu luxusné ani pre naše československé komerčné TV stanice. Viď SKELETON MAN. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • V Německu je film označen jako komedie, ne jako horor. Reklamní slogan na obalu DVD oznamuje "Zde žije duch Eda Wooda". (hladass)
  • Původně se film měl jmenovat Cottonmouth Joe. (Yoda666)
  • Rybář je nad vodopádem střelen šípem do zad, ale šíp ho zasáhne do hrudi zepředu. (Yoda666)

Reklama

Reklama