Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vraždící kostlivec postupně zabije, až na jediného vojáka, členy vojenského komanda. Tento přeživší voják zanechá videonahrávku nové pátrací skupině, která má za úkol vraždícího kostlivce vyhledat a zničit. Jak ale zabít někoho, kdo už vlastně mrtvý je? (oficiální text distributora)

Recenze (84)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nu Image je americká filmová spoločnosť, ktorá bola založená v roku 1992. Špecializuje sa na natáčanie nízkorozpočtových, béčkových snímkov. Majú na svojom konte aj zopár horrorov. Ich filmy sa vyznačujú hlúpymi scénarmi, mizernými hercami, úbohými efektami a diletantskou réžiou. V roku 2004 Nu Image vyprodukovala okrem iného aj televízny film "Skeleton man". Naivný indiánsky príbeh o vraždiacom kostlivcovi je typickým produktom tejto spoločnosti. Je to lacné, hlúpe a nudné. * ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

hodne spatne vykradeny Predator. Mensi lakado bylo Casper Van Dien ale ja ho tam poradne ani nevidel byl tam vubec?? Herci vypadaji jako kdyby vzali nejakou partu co si tam nekde hrala airsoft. Ve fabrice vypnou elektriku ale porad tam jede (nemyslim ty oranzove svetla) hm zajimave, zajimalo by me kolik mel vlastne koni 3? 4? kdyby mel v jedne scene jednoho tak to beru ale ze ma v jedne scene dva ruzne kone tak to je fakt moc, no a plno dalsich podobnych veci by se naslo. (SPOILER) Nejlepsi na tom filmu je ten konec ze bezi titulky rikate si to konci nejak divne proste smik a titulky ale pak se vrati ukazou ze kostlivec prezil a pak uz bezi titulky normalne, tak uz to potom bylo lepsi. ANO videl sem to cele. Slaba 1* ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Toho rána jsem vstal, bylo mi divně. Nějakou prapodivnou kombinací náhod a omylů se na mém monitoru objevil film Skeleton Man, díky čemuž dostalo veškeré zlo světa na moment dovolenou. Zatímco po obrazovce běhaly zlotřilé kosti, stihl jsem sníst oběd, po němž na talíři zůstaly jejich mírumilovnější kámošky. Taky mi upadla vidlička, pod stolem jsem zůstal patrně dlouho. Když jsem se vrátil do reality nad stolem, musel jsem se smířit s faktem, že na monitoru jezdí kostra na koni, má luk a hraje se skauty (vojáky) patrně deathmatch. Švanda to moc nebyla, pak to ale jaksi skončilo. Stačil jsem v průběhu filmu vykonat několik činností, snaha o sledování byla vážně ztráta času - doporučuji maximálně jako kulisu pro papouška, když nejste doma (a nemáte ho rádi, vy parchanti). ()

playboy_05 odpad!

všechny recenze uživatele

Na tehle film jsem se podival více méně ze zvědavosti, jestli to hodnocení 8% opravdu odpovídá skutečnosti...a skutečně Skeleton Man nezklamal...je to naprostý otřes, jakási smrtka v černym plášti jezdí celej film na koni a po lidech hází oštěp nebo střílí z luku (jedním šípem sestřelí dokonce i helikoptéru), přitom na tom koni jezdí uplně mentálně a více méně se jen motá mezi stromama...navíc je tam ta nejelitnější vojenská jednotka JůEs Army, jejíž členové umí střílet ikdyž se nedívají do optiky a dokonce i se zavřenýma očima a za celý film přebíjejí asi jen 2x ikdyž vypálí tisíce kulek...do toho exteriéry jak z lacinýho dokumentu o houbařích, hudba žádná nebo jenom ozvěny bubnů...hrůza prostě, tohle není béčko, ani céčko, to je rovnou déčko, celkově asi jeden z TOP nejhorších filmů. BTW: na několika záběrech je jasně vidět, jak mám herec na obličeji pouze plastovou masku lebky:) ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je taková hitovka , že to ještě člověk neviděl.  Zhruba 10 vojáčků (muži a ženy) bojuje kdesi v lese proti kostlivcovi. Kde se tam vzal  nevíme proč po nich jde nevíme tenhle kostlivec jaksi cestuje v čase a prostoru jelikož se může objevit kde chce a kdy chce je i nesmrtelný jelikož do něj střílejí jako o život a pořád stojí má i neprůstřelného koně (v jedné scéně je hnědý a v jedné černý)  , který se v jedné scéně i směje (asi to režisérovi přišlo vtipné). Celý film nezanechává stopy, aby na konci ho podle stop našly ke konci si jen tak odskočí do jakési elektrárny zabíjet náhodné lidi.   V roce 2004 neexistovaly asi zásahovky nebo armáda tak, že poté co vyvražďuje tu továrnu stojí venku zhruba 5 vojáků a jen to sleduje a nic nedělají přijde tam random voják a normálka oni ho tam pustí. Na konci tam vypnou proud přesto se tam svítí jak o Vánocích vánoční stromečky pohodička. P.s. všichni to byli vojáci, ale trefit ho byl pro ně oříšek a to měly každý 2 zaměřovač. 0 procent. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • V Německu je film označen jako komedie, ne jako horor. Reklamní slogan na obalu DVD oznamuje "Zde žije duch Eda Wooda". (hladass)
  • Původně se film měl jmenovat Cottonmouth Joe. (Yoda666)
  • Rybář je nad vodopádem střelen šípem do zad, ale šíp ho zasáhne do hrudi zepředu. (Yoda666)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno