Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vraždící kostlivec postupně zabije, až na jediného vojáka, členy vojenského komanda. Tento přeživší voják zanechá videonahrávku nové pátrací skupině, která má za úkol vraždícího kostlivce vyhledat a zničit. Jak ale zabít někoho, kdo už vlastně mrtvý je? (oficiální text distributora)

Recenze (84)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je taková hitovka , že to ještě člověk neviděl.  Zhruba 10 vojáčků (muži a ženy) bojuje kdesi v lese proti kostlivcovi. Kde se tam vzal  nevíme proč po nich jde nevíme tenhle kostlivec jaksi cestuje v čase a prostoru jelikož se může objevit kde chce a kdy chce je i nesmrtelný jelikož do něj střílejí jako o život a pořád stojí má i neprůstřelného koně (v jedné scéně je hnědý a v jedné černý)  , který se v jedné scéně i směje (asi to režisérovi přišlo vtipné). Celý film nezanechává stopy, aby na konci ho podle stop našly ke konci si jen tak odskočí do jakési elektrárny zabíjet náhodné lidi.   V roce 2004 neexistovaly asi zásahovky nebo armáda tak, že poté co vyvražďuje tu továrnu stojí venku zhruba 5 vojáků a jen to sleduje a nic nedělají přijde tam random voják a normálka oni ho tam pustí. Na konci tam vypnou proud přesto se tam svítí jak o Vánocích vánoční stromečky pohodička. P.s. všichni to byli vojáci, ale trefit ho byl pro ně oříšek a to měly každý 2 zaměřovač. 0 procent. ()

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Nezáživnej "horor". Nevím, nebavilo mě to, radši jsem to přepnul na Hlas Československa.. Akčňáky s hororovým napětím mě většinou baví, ale tohle byl jeden velký omyl. Kostra z kabinetu přirodopisu zahalená v černé karkulčině kápy na koni... Hele, tohle byl omyl a kdo to ještě neviděl, radši se tomu na kilometry vyhněte! ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Hodně podprůměrné béčko o chlapovi zahalaném v černém kabátě a maskou na hlavě. Největší hrůzu má způsobat právě ta maska lebky, jenže ta je tak příšerná jako celý tento film. Ten pajdulák v černém kabátě neustále jen chodí kolem party vojáků, která spíše vypadá jako parta středoškoláků na výletě. [132. hodnocení, 32. komentář, 8%] ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Posaďte kostru z kabinetu přírodopisu na koně a proti ní vyšlete vskutku elitní jednotku Delta Force, která je ohákla, jako by si zrovna vyrazili do lesa na houby. A skvostná zápletka o indiánském zabijákovi, kterému prolétávají kulky a střepiny mezi žebry, je na světě.. Tvůrci se evidentně inspirovali Predátorem, místy ho i bezostyšně vykradli, ale je to asi jako by někdo viděl v televizi start amerického raketoplánu a pak si šel do garáže udělat ze čtyř dřevěných fošen, pár hřebíků a plynové bomby na vaření vlastní kosmickou loď.. Soupis nelogičností by byl tlustší, než telefonní seznam Jakarty, střih vykazoval zmatenost mouchy v zavařovací sklenici a za vrchol považuji zařazení scén, které evidentně patřily do zcela jiného filmu, ale tady zkrátka přišly vhod. Scházel snad už jen Lundgrenův He-Man v angorském svetru, přesekávající pana Kostřičku vejpůl mečem strážce vesmíru a já jsem přesvědčen, že M.Rooker musel chvílemi dlouze přemýšlet, proč místo povolání herce raději neuklízí přejeté kočky ze silnice.. Řeknu vám, za život jsem viděl více sraček než řidič fekálního vozu krátce před penzí, ale tato "Komedie plná omylů" bude navždy patřit na piedestal těch nejsmrdutějších.. ()

RedHot odpad!

všechny recenze uživatele

Představte si nejhorší, ale opravdu nejhorší film od počátku světa na věky věků amen. Máte to? A teď to celé ztrojnásobte. --- V blíže neurčených severoamerických lesích straší mrtvý indián. Na obličeji má plastovou škrabošku, celý je zahalen pláštěm s černou kápí a vraždí lukem, plastovým mečem a vrhacími noži. Takový typický indián. Zabíjí bez rozmyslu, náhodně a nelítostně. Americká vláda do oblasti vyšle elitní komando Delta Force. Kdovíproč máte pocit, že nesledujete elitní jednotku, ale houbaře, kterým někdo rozdal zbraně na airsoft. S uniformami si nikdo nedělá starost, všichni jsou navečeni do košil, triček a na zádech mají batohy s fosforeskujícími přezkami. Elitní jednotka jde neustále po dobře viditelných vyšlapaných stezkách, čas od času se někdo oddělí, aby se porozhlédnul, a velitel se nestačí divit, že se jim pořád někdo ztrácí. Kdyby takto vypadala elita americké armády, studená válka by patrně dopadla poněkud jinak. Kostlivec mezitím jezdí okolo na svém koni (nikdo si nejspíš nevšiml toho, že barva koně, na kterém vrah rajtuje, se mění snad při každém druhém střihu) máchá ve vzduchu oštěpem, všechno vybuchuje a konečně se začíná střílet. Je tu však ta potíž, že chodící indiánská mrtvola je nejen nesmrtelná, ale dokáže se i zneviditelnit a dimenzionálně se přemisťovat. Aby se celý souboj živých a mrtvých ozvláštnil, tu a tam se vykrade scéna z Predátora, indián nám ukáže, jak šípem sestřelit helikoptéru, a všechno to utrpení končí obrovským chemickým výbuchem, které samozřejmě hlavní záporák přežije. Hurá, třeba se natočí pokračování! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • V Německu je film označen jako komedie, ne jako horor. Reklamní slogan na obalu DVD oznamuje "Zde žije duch Eda Wooda". (hladass)
  • Původně se film měl jmenovat Cottonmouth Joe. (Yoda666)
  • Rybář je nad vodopádem střelen šípem do zad, ale šíp ho zasáhne do hrudi zepředu. (Yoda666)

Reklama

Reklama