Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vraždící kostlivec postupně zabije, až na jediného vojáka, členy vojenského komanda. Tento přeživší voják zanechá videonahrávku nové pátrací skupině, která má za úkol vraždícího kostlivce vyhledat a zničit. Jak ale zabít někoho, kdo už vlastně mrtvý je? (oficiální text distributora)

Recenze (84)

Pishin 

všechny recenze uživatele

Smrťák vraždí a vraždí přitom na koni jezdí a banda mariňáků do ně střílí a střílí což dělaji to 3/4 filmu, než jim dojde, že tudy cesta nevede. Na ''Grande Finale'' jsem už nevydžel a 10 minut před koncem jsem si raději šel lehnout. 1* dávám za tu demenci, kterou je tohle dílko doslova prošpikováno! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No ti tvůrci jsou fakt parádní, tohle hodit do světa je šílenost, ten začátek proboha kde to viděly, Zabiják byl strašnej a vydržel fakt všechno což se mi moc nelíbilo, ani když byl nějaká nadpřirozená bytost. Vojáci vypadaly jak obyčejní houbaři a ani Dien moc nepotěšil(ten to po čase zabalil), tohle je ultimátní béčko na jedno zkouknutí. ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Ty to vezmeš přes kopce, já půjdu údolím." Skeleton man je opravdu horor, u nějž se ale nebudete bát, ale smát. Záporák je k uzoufání legrační a předčí ho jen ,,speciální" jednotka složená z největších neumětelů, jaké si jen dovedete představit. Přidejte k tomu hrůzunahánějící střih a máte vražednou kombinaci super céčkového filmu. ()

gp_one odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle hrouda si normálně zaslouží, aby jí každý viděl. Dnes je spousta amaterských výkřiků z TvéTuby na mnohem vyšší úrovni jak po technické stránce, tak v kvalitě scénáře psaného narychlo pod lavicí při hodině biologie. Normálně kraviny nedělám, ale tady mám obrovskou chuť dát z recese plnej počet hvězdiček, bo jsem fakt nevěřil vlastním očím ani uším. Hláška za hláškou - perla za perlou, jeden záběr lepší než druhý. Započal jsem se chechtat už ve chvíli, kdy asi ve čtvrté minutě kostra sebere z police lebku skrz břicho právě zabitého archeologa, který ve vteřině zemřel po cca půlcentimetru hlubokém záseku sekerky do hrudní kosti a v bolestivých křečích své bránice jsem se vydržel tlemit až do chvíle, kdy mne naprosto šokoval příchod závěrečných titulků okamžitě po Rookerově prohlášení, že je po všem. Nezapomenutelné scény zapsané navěky do dějin kinematografie: Rybaření ve vodopádu, chemička+vojenská základna s letištní věží+frekventovaná dálnice+hafo postav oněch 70 kiláků od civilizace uprostřed lesů, sestřelení vrtulníku, resp. rosekání vrtule na maděru půlmetrovým kinderlukem, zničehonic proměnivší se výbava "komanda" z turistických karimatek a baťůžků na taktické vesty a arzenál jak do Vietnamu (prvních 20 minut nemá nikdo z komanda ani pistolku na boku, následuje cca v 21-22 minutě záběr, kde Rooker jde s loveckou kulovnicí s celodřevěnou pažbou a s ním ještě ten druhej trotl se samopalem aby následně zbraně zmizeli a dalších 20 minut se celé komando ploužilo převlečené za turisty) atd. Prostě naprostá pecka a pro mě určitě přímo kultovní dílo. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Toho rána jsem vstal, bylo mi divně. Nějakou prapodivnou kombinací náhod a omylů se na mém monitoru objevil film Skeleton Man, díky čemuž dostalo veškeré zlo světa na moment dovolenou. Zatímco po obrazovce běhaly zlotřilé kosti, stihl jsem sníst oběd, po němž na talíři zůstaly jejich mírumilovnější kámošky. Taky mi upadla vidlička, pod stolem jsem zůstal patrně dlouho. Když jsem se vrátil do reality nad stolem, musel jsem se smířit s faktem, že na monitoru jezdí kostra na koni, má luk a hraje se skauty (vojáky) patrně deathmatch. Švanda to moc nebyla, pak to ale jaksi skončilo. Stačil jsem v průběhu filmu vykonat několik činností, snaha o sledování byla vážně ztráta času - doporučuji maximálně jako kulisu pro papouška, když nejste doma (a nemáte ho rádi, vy parchanti). ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Původně se film měl jmenovat Cottonmouth Joe. (Yoda666)
  • V Německu je film označen jako komedie, ne jako horor. Reklamní slogan na obalu DVD oznamuje "Zde žije duch Eda Wooda". (hladass)
  • Rybář je nad vodopádem střelen šípem do zad, ale šíp ho zasáhne do hrudi zepředu. (Yoda666)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno