Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Myslím že trojka je něco mezi prvním a druhým dílem, v prvním bylo hodně zajímavých nápadů a volovin a ve druhém pak hromada nechuťáren, tady je od každého trochu. Celkem překvapující že se kluci dali po tolika letech ještě dohromady a jsou schopný dělat takové voloviny - už jim přeci jen není 20 :). Už jen to si zaslouží hvězdičku navíc. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že čo sa týka Jackass, tak rôzne časti a diely neustále balancujú medzi nadpriemerom a podpriemerom. A skutočnú genialitu dokáže človek, naozaj oceniť až po určitom čase. Je trocha škoda že tretí diel svojou kvalitou trocha klesá. Síce sa tu nájdu skvelé kúsky a dá sa na tom skvelo zasmiať, plus je to všetko robené vo forme 3D, takže vidieť to v kine musí byť skvelý zážitok, ale z Jackass filmom ma najviac uchvátila druhá časť. Rozhodne sa ale jedná o dielko, ktoré by si mal každý milovník týchto bláznov pozrieť. Niektoré veci stoja naozaj zato. Toto hodnotenie, môžem ešte zmeniť a určite ho aj raz zmením. Zatiaľ je to pre mňa len dosť priemer oproti peckám, ktoré títo týpci, dokázala vyprodukovať. Ide o to , že mi to prišlo ako zbytočné hranie na efekt, aj keď Bad Grandpa bol nezabudnuteľný. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Prostě ne. Jackass mi už v druhém dílu přišli slabí, ale tady to už podle mě nemělo vůbec tu správnou šťávu. Skeče většinou nenápadité, převládaly hrátky s prdy a exkrementy, které nejsou zlé, pokud na nich není vystavena většina filmu. U scény s potem jsem se bez nadsázky málem pozvracel a díkybohu, že to bylo chvíli před plánovaným jídlem. Nezasmál jsem se, nebavil jsem se. Co mohu vyzdvihnout, je zpracování, které díl od dílu získává na propracovanosti díky stále vyššímu rozpočtu. Ale k čemu to je, když výsledek za moc nestojí? Jednička to zkrátka vyhrála. /// Viděno na Paramount Network s českým dabingem. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu čest se všemi třemi základními filmy a osobně bych tenhle řadil v rámci kontextu poměrně vysoko. Humusáren je tu jako vždy požehnaně, ale když už, tak se na to ještě dá dívat (já osobně zhruba 2 skity přeskočil (špatnej děda, lamborghini zubař a konec s fotkami a retro záběry), což je na film tohoto typu o délce 94 minut výborný výkon. A ve chvílích, kdy jsem obrazovku sledoval, jsem se občas divil, s jakými šílenostmi dokáží přijít. Pak ale člověku dojde, jak nízký je to typ zábavy, ale což, odreagování od vážnosti všedních dní není nikdy dost a aspoň zprostředkovaně, z pohodlí a tepla svého domova, můžu sledovat, jakých šíleností jsou někteří lidé schopni a takřka při tom nepřijdou k úrazu. ()

predators

všechny recenze uživatele

Né, že by to bylo extrémně směšné, ale humusácké to je, to se vsaďte. Ti lidi jsou prostě šílenci, a tak by jim připadlo šílené hodnocení. Nejde tu ani tak o to, jestli se vám to líbí, či nikoliv, člověk se nad to musí povznést a brát všechny ty sračky s nadhledem. Neviděl jsem ale 3D verzi, což by možná ani tak nevadilo...ono, být přímo v centru dění bangiejumping latríny nemusí každý unést. šílené hodnocení ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey. (zdenur)
  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)
  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)

Reklama

Reklama