Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

Guzo 

všechny recenze uživatele

První (a myslím, že poslední) film od Jackass, co jsem viděl - do té doby vždy jen sem tam nějaké více či méně zdařilé video. Celovečerák je jen jejich slepencem bez hlavy a paty.. A i když musim přiznat, že občas se objevilo něco trochu originálního, většinou to bylo jen vykrádání sama sebe, navíc dost často mi přišel smích všech aktérů strojený :-( ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Typický Jackass, jen s tím rozdílem, že tady to máme všechno zabalené do 3D efektů. Pořád mám ale stejný problém. Něco mě fakt baví, něco mě dokáže dost rozesmát, ale pořád je tam hromada nudných a ohraných nápadů a ten zbytek tvoří jen nechutnosti, které mi teda opravdu vtipné nepřijdou. Takže jako vždy 3 hvězdičky. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Opäť paráda Johnny Knoxville, a jeho banda nenormálnych psychopatov nesklamala, ale to predsa nikdy !!! ani vo video častiach ako 2,5 či 3,5. Trojka sa vydala viac cestou bolestivých a krkolomných kaskadérskych kúskov. Som za každú srandu , ale niektoré by som teda osobne sám na svojej koži nechcel zažiť. Bolo tu menej zvrátených vecí čo mi nevadí aspoň sa neopakovali a ukázali že v nich prah bolesti ešte stále nie je na úrovni Tibetských mníchov. vyšla s toho pekelná ako as hovorí "podívaná" RIP Ryan Dunn ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale Jackass sú pre mňa jednoducho jedinečný tým, že robia práve to, čo by iný nikdy nerobili. Neviem čo iné je tak dementné a tak bombasticky zábavné ako toto, určite nič............... Soundtrack: 1. Corona [Jackass Opera Mix] - Squeak E. Clean ,2. Kids Are Back, The - Twisted Sister ,3. If You're Gonna Be Dumb, You Gotta Be Tough - Karen O ,4. Memories - Weezer ,5. Party In My Pants - Roger Alan Wade ,6. Invisible Man - Smut Peddlers ,7. I'm Shakin' - The Blasters ,8. I Got Your Number - Cock Sparrer ,9. You Can't Roller Skate In a Buffalo Herd - Roger Miller ,10. Been Blown To Shreds - Sassafras ,11. Brand New Key - Melanie ,12. Alcohol - Gang Green ,13. Afterworld - CKY , ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Šílené, vtipné, kulervoucí, nechutné, perverzní a ujeté. Tak takový je Jackass 3. Předchozí díly jsem neviděl, ale asi ani nebudu mít zapotřebí se na ně podívat. Možná časem. Některé kousky jsou vážně povedené až se člověk svíjí v křečích. Jiné sou nechutné a to se člověk taky svíjí v křečích, aby náhodou neohodil kámoše co sedí vede něho a na tuhle šílenost se dívá s ním. Nevím a nechápu jak takový magoři vubec možu natočit něco tak šíleně zábavného a zároveň nechutného. 3* a 50% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu. (zdenur)
  • Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey. (zdenur)
  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)

Reklama

Reklama