Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Méně prdění, chcaní a blití do kamery a mohla by to být i nadprůměrná záležitost. Vše zmíněné však celkovou zábavnost posledních dvou dílů rapidně sráží a podařené scénky dosáhnou v celkovém výběru jen stěží k průměru. Krátce řečeno: Častěji znechutí, než pobaví (což ale stále nic nemění na skutečnosti, že se považuji za fandu " badass teamu" Johnnyho Knoxvilla). Jináč, dle mého gusta, lepší než dvojka, horší než jednička. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Jackass jsou zpět v celé své "kráse". Začátek nového dílu byl tentokrát skutečně famózní. Divím se, že po takové době mají pořád co vymýšlet. Cirka do půlky to má úchvatné tempo a haluz střídá jedna druhou. Od druhé části si troufám tvrdit, že už to tak zábavné není. Spíše nechutnosti a ty v Jackass moc nemusím. Škoda, že neobsadili do nějakých dalších skečů "Stiflera" (Seann William Scotta). Jedničkou zůstává nepřekonatelný Johnny Knoxville. K filmu nepotřebujete ani 3D brýle. Patrně název není jen z recese, jen mám doma verzi pro normální sledování. Po některých slabších kusech pár let zpátky je tohle návrat k těm povedenějším kouskům a já se skvěle bavil. Neberte Jackass vážně - je to ale perfektní věc na domácí párty! Těším se na příští várku demence. Krom toho je tenhle díl neskutečně zábavnej a asi i nejlepší z celé série... ()

Reklama

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Asi snad pro mě ty nejlepší Jackass co zatím jsou. S klasickým složením jako jsou Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O , Ryan Dunn, Chris Pontius, Preston Lacy, Jason Acuña, Dave England je to prostě paráda, a tento film to jen potvrdil. Nasmál jsem se až až až mě z toho bolelo břicho a musím říct, že jsem byl docela překvapen. Rozmýšlím jestli dám čtyři nebo pět. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Prostě ne. Jackass mi už v druhém dílu přišli slabí, ale tady to už podle mě nemělo vůbec tu správnou šťávu. Skeče většinou nenápadité, převládaly hrátky s prdy a exkrementy, které nejsou zlé, pokud na nich není vystavena většina filmu. U scény s potem jsem se bez nadsázky málem pozvracel a díkybohu, že to bylo chvíli před plánovaným jídlem. Nezasmál jsem se, nebavil jsem se. Co mohu vyzdvihnout, je zpracování, které díl od dílu získává na propracovanosti díky stále vyššímu rozpočtu. Ale k čemu to je, když výsledek za moc nestojí? Jednička to zkrátka vyhrála. /// Viděno na Paramount Network s českým dabingem. ()

predators

všechny recenze uživatele

Né, že by to bylo extrémně směšné, ale humusácké to je, to se vsaďte. Ti lidi jsou prostě šílenci, a tak by jim připadlo šílené hodnocení. Nejde tu ani tak o to, jestli se vám to líbí, či nikoliv, člověk se nad to musí povznést a brát všechny ty sračky s nadhledem. Neviděl jsem ale 3D verzi, což by možná ani tak nevadilo...ono, být přímo v centru dění bangiejumping latríny nemusí každý unést. šílené hodnocení ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu. (zdenur)
  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)
  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno