Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože příliš mnoho není nikdy dost! Johnny Knoxville je zpět s Jackass 3.5 a kompilací desítek zcela nových epizod od idiotů, kterých se budete tak trochu bát, ale rozhodně si je zamilujete. Uvidíte kaskadérské kousky, které jste nikdy předtím neviděli, spousty žertů a hloupostí k popukání, včetně velmi blízkého a velmi osobního setkání Stevea-O se želvou, dřevěného ptáka Chrise Pontiuse, raketový výlet na Uran s Bamem Margerou a mnoho dalších žertíků! (HBO Europe)

(více)

Recenze (123)

zdenur 

všechny recenze uživatele

Jackass 2.5 byl o malý kousek lepší než dvojka. Jackass 3.5 je lepší o celý kus! Jemná dokumentární forma se zajímavými komentáři podtrhuje extrémně zábavné kousky. Když člověk vidí všechny aktéry pohromadě, tak mu ani nedojde jak jsou všichni důležití a každý z nich dotváří jedinečnost tohohle projektu. R.I.P Ryan Dunn ()

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Hahahaha, ha, ha, hahahaha, ha ha ha ha... ALEBO NIE??? Moze mi niekto vysvetlit, co je na tejto prvotriednej p1covine vtipne? Pocas sledovania som sa nezasmial ani raz, nie to este pousmial. Podobna kravina sa len tak casto nevidi a "Jackass 3.5" aspiruje na jednu z najvacsich blbosti, aku stvoril svet MTV. To, co bolo ako-tak humorne pri uplne prvom dieli, sa v tomto pripade meni na totalne bezduchu sr@cku. Rovnako nechapem, ako moze nieco podobne na CSFD dostat tak vysoke hodnotenie. To uz vsetci naokolo stratili rozum? Aj hodnotenie odpad je malo... 0%. ()

Reklama

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se a to hodně. Po zhruba roce jsem zase viděl jeden z filmů od Jackass. Poprvé jsem se nekouknul na hodiny ani jednou a hodina a půl doslova uletěla. Jen škoda, že Johnny Knoxville už defakto předává všechno Steve-O-ovi a ostatním. On jako hlavní aktér je zde minimálně. Ohledně filmu je tedy všechno v pořádku. Co se mi ale dnes stalo, to je děs. Přihlásím se na CSFD, vybafne na mě reklama. OK - reklamu klikem zavřu. Nechám si vyhledat film a zase vybafne reklama. No a tentokrát se nedala zavřít, ale musel jsem asi 15 vteřin počkat. Jen tak dál, velká slavná CSFD. Jen tak dál a jdu pryč. Prachy prachy prachy. Jsem zklamanej. ()

Lyx 

všechny recenze uživatele

Stále jebnutejšie nápady, no pomaly, ale iste strácajú šmrnc. Úvod bol však skvelý a určite sa tam zopár skvelých kúskov našlo, ale celé sa to držalo v takom 70% tempe. Steve-O zase predviedol, že sa neštíti ničoho a bezhlavo sa vrhne do všetkého. Ja som sa zabavil, ich to bolelo a všetci sme šťastní. Moje hodnotenie: 60% ()

ludena 

všechny recenze uživatele

Tak na takomto niečom sa viem vždy zabaviť a Jackass opäť nesklamal. Nebudem v sebe zbytočne skrývať škodoradosť a z chuti sa zasmejem ako si chalani robia naprieky , podlosti a močia po sebe, Pre niekoho to je stupidná zábava , ale podľa mňa sa na takomto niečom vie zasmiať každý ! Ešte k tomu pripadá super hudba takže nezostáva nič iné ako 5 hviezd jednoznačne ! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • 20. června, tedy šest dnů od premiéry Jackass 3.5, zahynul při autonehodě Ryan Dunn, jeden z hlavních protagonistů, který se objevil ve všech dílech. (iampatrik)

Reklama

Reklama