Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tohle doma nezkoušejte. Tak zní varování před každým dílem a celkem výstižně popisuje, o co v téhle show jde. Skupina spíše než kaskadérů nadšenců do zhovadilostí s vysokým prahem bolesti vám předvede hodiny inteligentní zábavy po svém. Jeden stupidní a nebezpečný kousek za druhým, jako třeba otočení obsazené kadibudky vzhůru nohama, wrestling s medvědem v plyšovém medvědím oblečku, šňupání žížaly a její následné vyzvracení, a tak dál. Příjemnou zábavu! (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (117)

foundation 

všechny recenze uživatele

Jackass ma nikdy moc nebavil. Kedysi ked som este pozeraval MTV a podobne hudobne kanaly sa na to dalo pozriet v ramci nudy alebo cakania na nejaku lepsiu sou. Momentalne ked pri televizori travim cas iba ked si pustim nejaky film na DVD resp. BLU RAY ma Jackass uz absolutne nezaujima. Nedaj boze aby som to pozeral na internete kde sa daju najst ovela ovela naozaj ovela lepsie serialy/zabava/cokolvek ine. ()

kurcatovium 

všechny recenze uživatele

Pošuci! Nic jiného se o lidech, kteří Jackass tvoří, říct nedá! Občas se člověk zasměje, když vidí, co tam dělají. Většinou však jen kroutí hlavou nad tím, jak je "taková pí*ovina" napadla? A proč to vůbec dělají? Nepochopitelné... Proč se nechá třísknout mnohakilovým kladivem do rozkroku? Není nemocný? Pravděpodobně ano. ()

Reklama

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je původcem všeho. Od stejnojmených filmů po Wildboyz nebo Viva La Bam. Zaslouží si něco takového menší hodnocení? Ja myslím že ne, stačí se kouknout jak je film oblíbený v zahraníčních kinech. Ovšem musíte mít vkus na tenhle druh humoru, někdo ho nikdy nepochopí a někdo se u toho pozvrací, ta třetí skupina se u toho bude válet smíchy. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelnej nářez, jakejch se v televizi moc nevídá. Tahle partička hovádek mě každý pátek večer dokonale rozesměje. A sám šéf Johny Knoxville je magor největší, kam na ty nápady chodí, tak to fakt netušim. Nezbývá mi než doporučit, každý pátek večer pustit povinně MTV. Hudebně stojí za velký h.... , ale tohle se jim povedlo. ()

pugs 

všechny recenze uživatele

,,Hi, my name is Johnny Knoxville, Welcome to the Jackass". Legendárna hláška, ktorá sa používa v seriáloch, ktoré parodujú. Skupinka bláznov, ktorí nevedia čo od dobroty a tak sa nechajú polievať hovnami, prdieť si do xichtov, dávať si elektrošoky, behať nahý po meste alebo sa proste hádzať o stenu? Toto sú tý praví JACKASS, ako ich máme radi. Pre mňa aboslútne skvelý seriál, a vždy sa pri ňom zasmejem. PS: Steve-O rulezz. 10/10 ()

Galerie (8)

Související novinky

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama