Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

To sou volové (to by bylo eště v pořádku), to sou hovada (stále o.k), to sou hlupácí, kteří neznají míru a v naprosté většině scének překračují hranice trapnosti (k.o. pro Johnyho Knoxvilla). Čirých sekvencí plných bláznivé klukovské nerozvážnosti (Off Road Tattoo, Tropical Pole Vault) je bohužel příliš málo... PS - co následuje po Jackass? Dobrovolná sebevražda? Mučení? Snuff? ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Veĺmi rozporuplný snímok.Pre niekoho nechutná americká trapáreň týpkov čo nevedia čo so sebou a pre iného skvelá jazda plná šialeného humoru.Ja som sa na niektorých scénach z chuti zasmial,no iné boli na mňa až priveľa.Nebyť toho fekálneho humoru bolo by to omnoho lepšie.Ale je pravda že zábavné scény majú prvahu takže 3.5 * ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Tak ja som sa teda rehotal poriadne nahlas. Aj keď veľkú časť vypĺňajú zábery značne nechutné a niektoré z nich už hraničia aj s mojím pohŕdaním. Nemôžem si pomôcť. S partiou sme občas tiež vystrájali a robili podobné sprostosti (pravdaže žiadne sranie si do úst, strielanie po sebe zbraňami alebo pchanie si rakiet do zadku:)...70%. Jackass mám rád a na MTV som si na to vždy rád počkal. ()

Philoun1 

všechny recenze uživatele

No smál sem se takže nízký hodnocení dát nemůžu, ale byly tam fakt hrozny nechutnosti. Jako třeba to s tím sněhem. To byl fakt hnus k zeblití, ale dalo se to protože sem u toho ještě jedl:D. A taky nemusím vidět tančícího chlápka v tangách. Naproti tomu tam byly opravdu dobrý scénky třeba na golfu nebo vyloupení banky. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Co si budem... Je to naprosto hloupý film, kde se banda nezodpovědných cápků někdy až dobrovolně mrzačí, provokuje ostatní a pohybuje se na hraně zákona. Ale je to zároveň i ohromná zábava sledovat. Těšil jsem se, co v každém dalším skeči vymyslí, koho nachytají, či jaký jiný průšvih udělají. Jediné, co jsem nezvládal, tak řezání papírem, nebo pojídání „žluté zmrzliny“, u níž jsem málem vrhnul šavli. Ale sledování improvizovaného neštěstí, či trapnosti druhých, mi bude vždy blízké. /// Viděno na Paramount Network s českým dabingem. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • "Šňupanie wasabi omáčky" bolo natáčané práve na narodeniny Johnnyho Knoxvilla. (ShortyIC)
  • Při rozpočtu 5 milionů amerických dolarů skončil film svou pouť napříč kiny po celém světě s téměř 80 miliony, což je téměř 16násobek výrobních nákladů. (HellFire)
  • Většina scének byla nafilmována v Japonsku, protože při natáčení v USA rušily celý štáb početné skupiny fanoušků. Dalším důvodem bylo, že v Japonsku neplatí povinnost rozmazávat obličeje náhodných kolemjdoucích. (D3VIL)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama