Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Tak ja som sa teda rehotal poriadne nahlas. Aj keď veľkú časť vypĺňajú zábery značne nechutné a niektoré z nich už hraničia aj s mojím pohŕdaním. Nemôžem si pomôcť. S partiou sme občas tiež vystrájali a robili podobné sprostosti (pravdaže žiadne sranie si do úst, strielanie po sebe zbraňami alebo pchanie si rakiet do zadku:)...70%. Jackass mám rád a na MTV som si na to vždy rád počkal. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Perfektné ako každý iný Jackass film............. Soundtrack: 1. "Hi, My Name Is Johnny Knoxville" ,2. Corona ,3. We Want Fun ,4. Flesh into Gear ,5. Somebody's Gonna Get Their Head Kicked In ,6. California Sun ,7. Alright, Alright (Here's My Fist Where's the Fight?) ,8. Let's Get F***ed Up ,9. Hybrid Moments ,10. Cha Cha Twist ,11. Angel of Death ,12. Baby Got Back ,13. "How Did That Get There?" ,14. If You're Gonna Be Dumb , ()

Reklama

Krasus odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nevim,jestli to má vůbec cenu komentovat,neboť dívat se na Jackass to je opravdu zvláštní pocit.Ze začátku na nás hned vybafne masa postižených lidí,kteří nás "bohužel" provázejí potom po celou dobu.Přehlídka nejrůznějších zhovadilostí,je asi vtipná věc(dobře smál jsem u prostřihů z Japonska,neboť reakce Japonců byla zvláště příhodně vtipná),ale ne pro mě a to co se dělo potom,to už bylo opravdu moc.Mlácení se navzájem,strkání si do zadku prskavky,nechat si okusovat bradavky krokodýlem a ještě v lepším případě lízat vlastní moč to může napadnou opravdu jen Amíky.Sorry,ale tohle mi vážně nesedlo,třeba bude druhý díl méně nechutný a zasměju se častěji. ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Ještě nikdy jsem si nebyl svým hodnocením tak nejistý jako v tomto případě. Pořad Jackass průběžně, občas a kouskovitě sleduji poměrně dlouho na MTV a beru ho tak trochu jako vřídek na tváří - nelíbí se, ale přesto do toho vrtáte. Vždycky nevěřícně kroutím hlavou, co zase vymysleli, občas se mi udělá i špatně, vždycky mě ale šokují. A o to asi jde. Nakonec jsem se přiklonil k hodnocení nízkému, asi protože jsem na to už trochu starý. ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Jackass jsou známí svým specifickým humorem. Někdo se u nich bude řezat smíchy a někdo bude znechuceně kroutit hlavou. Já osobně patřím do té první skupiny. Film je obsahově ještě lepší než seriál. Naší staří známí v čele z Johhnym Knoxvillem nemají ve filmu žádné zábrany a tak vyvádí i kousky, které nebylo možno vidět na MTV. Zavítají i do jiných zemí a tak předvádí své kousky například v Tokiu. Pokud vás baví koukat na nechutné fórky a extrémní skopičiny jako je například lezení po laně nad aligátory či demolování golfového hřiště v golfových vozítkách, tak směle do toho. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Loomis Fall přišel s nápadem na scénku s pandami protože chtěl jet do Japonska. Tým souhlasil, nikdo ale neměl to srdce mu říct, že pandy jsou z Číny. (zdenur)
  • "Šňupanie wasabi omáčky" bolo natáčané práve na narodeniny Johnnyho Knoxvilla. (ShortyIC)
  • Po natočení scény "Poo-Water Pole Vault" dostal Steve-O vážnu infekciu. (ShortyIC)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama