Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 1

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Abych byl upřímný, tak se mi Jackass 4.5 paradoxně líbil o trochu víc. Ne že by Jackass Forever nebyl dostatečně šílený a nechutný, ale určité scény mi přišly takové nijaké, výtku mám i k některým novým účastníkům, někteří jsou extrémně nesympatičtí, jiní zase nezajímaví. Jako celek je čtvrtý Jackass takový neurážející průměr. Tak či tak se těším na další šílenosti. 6/10. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější a nejgenitálnější revue světa (pro lopaty a vězně) dospělo (snad už konečně) ke své dementiéře, a je to vskutku labutí plíseň partičky dost hnusných vymaštěnců, trestanců a nesvéprávných jednomuněk, co se pro 15 minut slávy urputně pokoušejí před kamerou sebemrzačit a fekálně sebeponižovat. Každopádně si to kluci zjevně dost užili a nemohli se na place skoro ani na chvíli přestat blahoslaveně upřímně chichotat při všech těch svých furtdokolových intelektuálních lapáliích vesměs v podobě rozličných traumat koulí, deformování si přirození, metání spermatu a hoven na sebe i na své bratry ve sraní či bezelstných snah o kontuze, fraktury a hematomy. Prostě čiročirá královská zábava pro největší mozkouny, neurovegetativní výhřez společnosti a spodních deset tisíc, a já se opět děsím světa i zdejších müslitelů, kteří takový sqost plně prostoduše docení a jsou navíc schopni tyhle mentály sqěle živit dlouhodobým udržováním na výsluní popularity. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dá sa povedať, že toto je prvý Jackass, čo som videl. Dedo mizera bol film, toto má iný formát. Tu si banda debilov robí zle bez nachytávok, deja atď. A nechápem, ako to mohlo vzniknúť, mať taký úspech a hlavne prečo si pre krista pána takto ubližujú. Pár vecí tam bolo vtipných, ale viac krát ma to bolelo za nich. Dám ako dám, ale neviem to odôvodniť. 3 z 5 ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Jackass sú späť, síce sa dosť opakujú ale komu to vadí. Opäť je to ohromná sranda, plná nechutností a šialeností. Chlapci aj na svoj vek predviedli šialené veci a to sa im musí nechať. Nostalgia úplne nevyužitá ale odpúšťam a snáď ešte aspoň jedno Jackass bude. Síce to by už asi bola ich smrť.  Za 4*. ()

sQelle 

všechny recenze uživatele

Banda bláznů v libosti sebedestrukční a fekální zábavy se vrací a s ní vlna nostalgie, pro lidi narozené v devadesátkách. Bohužel původní sestava je o několik členů menší a to pro mě především o Ryana Dunna, který zahynul, ale hlavně o Bama Margeru, člověka, kterého jsem jako mladší žral, ať už to byla jeho skateboardová kariéra a zasažení do her s THPS, kde to byl pro mě většinou jezdec číslo jedna, tak i v téhle partě bláznů a nebo jeho vlastní reality show. Bohužel ho přemohli démoni v hlavě a propadl tomu nejhoršímu, co by mu mělo být přáno. Noví členové už nejsou takový a chemie mezi nimi, už nemá tolik co předat. Ale na to, že těm bláznům je okolo padesáti, tak je až neuvěřitelné do čeho všeho se pustí. No snad nebude čekat dalších 10 let na další díl, protože to už by se maskéři na Irvingovi moc nevyřádili. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Spoločnosť Paramount Pictures vylúčila Bama Margeru z Jackass Forever kvôli nevhodnému správaniu. (Game90)
  • Při zapalování prdu pod vodou nedošlo k explozi metanu z prdu, ale acetylenu, kterým se snažili prd zapálit. Je možné si všimnout, že hořák během pokusu o zapálení pod vodou zhasl a plyn chvilku utíkal do sběrné nádoby. (Oh_crap)
  • Johnny Knoxville pri natáčaní „magického triku pre býka“ dostal otras mozgu a krvácanie do mozgu a zlomil si rebro aj zápästie. (Game90)

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama