Reklama

Reklama

Rock ze střední

Trailer

Středoškolský outsider Will se spřátelí s dívkou, která na škole patří mezi nejoblíbenější. Prapodivnou dvojici svede dohromady jejich láska k hudbě, přidá se k nim i podivínka Sam a společně založí rockovou skupinu, s níž se přihlásí do hudební soutěže...  Když se mladík jménem Will přestěhuje s matkou do New Yersey, nezná nikoho. Na střední se spřátelí s podivínkou Sam a překvapivě i se školní hvězdou Charlotte. Charlotte se rozhodne společně s Willem a Sam založit kapelu, která by vyhrála v obří bitvě hudebních skupin, a zároveň se tak pomstít Charlottinu ex-příteli a jeho skupině "muzikantů". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Olík 

všechny recenze uživatele

Nově přistěhovalí loser, školní kráska, samotářská knihomolka a další pár podivínů versus nejoblíbenější kapela, v které samozřejmě zpívá záporňák s velkým Z. Bandslam snad ani nejde nazvat teenager komedii, vypadá spíš jako další Hanna Montana, Camp rock nebo jiná pop disneyovka. Jedno varování - ačkoliv k tomu název vybízí a dokonce se dočkáme samotného Davida Bowieho (Davide proč????), hledejte tam cokoliv, jen ne ROCK!!!!! ()

Cejny 

všechny recenze uživatele

Povedený, oddechový film s dobrou hudbou a pěknými herečkami, který toho s typickými americkými teen-komediemi nemá zas až tolik společného. Film si jde svou vlastní cestou a příběh Willa a jeho kapely dokáže zaujmout i příjemně zabavit./ K tomuto filmu jsem se dostal díky své bezvadné zrzavé kamarádce, takže jí tímto děkuji. :) 70 % ()

Reklama

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Zezačátku jsme si myslela, že je to jen blbej vtip. Mami, řekni, že se stěhujeme. Jo, stěhujeme se. A následuje vlna naprosto nelogicky (ne)souvisejících situací ještě podtržených příšerným scénářem. Časem se to lepší, snímek sklouzne ke stereotypu o studentské kapele, občas proloženým nějakými hudebními souvislostmi, které já neznalá neocením, ale to je moje blbost. Štvalo mě ale hlavně obsazení, postavy jsou bezvyjímky protivní magoři a herci žádní. Kdyby byla Vanessa Hudgens alespoň z poloviny tak šikovná jako hezká, mohlo to taky vypadat jinak. Ona si ale pořád jede to svoje, což už mi začíná lézt krkem. Aspoň že písničky se daly. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Po čase si budu z Bandslamu pamatovat asi jen anatomii prvního polibku, pocit že Vanessa A. Hudgens je na rozdíl od Muzikálu ze střední roztomilá, cover verzi písně Everything I Own a přesvědčení, že Gaelan Connell je mnohem lepší looser než Michael Cera a to zejména v poloze, kdy všem okolo dokazuje, že ve skutečnosti není zas až takové ořezávátko a je potřeba s ním počítat...Na pubertální hudební film to není rozhodně málo vzpomínek! ()

dj.kouba 

všechny recenze uživatele

Wow....tak to sem fakt nečekal. Film mě naprosto nadchl, písničky jsou chytlavé (hlavně poslední, tu si pouštím pořád dokola :)), příběh taky ujde. Je mně jasné že to není film na 5*, ale já mám takové typy filmů rád a vím že si ho ještě několikrát určitě pustím. Ještě ke všemu dobře hrající a úžasně vypadající Vanessa, pak bombastická hláška "Dowey Dowey Do we wanna rooock?!", takže já těch 5 hvězd s radostí dám :). ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Konečné obsazení rolí se hodně lišilo od původních představ filmařů. Bena (Scott Porter) si měl zahrát Cody Linley a Willa (Gaelan Connel) zase Liam Aiken. (Avalon820)
  • Ačkoliv je celá skupina složená ve filmu ze středoškoláků, jediným středoškolákem byl Charlie Saxton. (Avalon820)
  • Když byla Vanesse Anne Hudgens namísto role Charlotty nabídnuta role Sa5m, zvažovala odstoupení z projektu. (Karlos80)

Reklama

Reklama