Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (306)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Asi největším překvapením je, že se na tomto příběhu produkčně podílela i Čína. Přeci jen degradace národního symbolu do hlavní postavy, která se vyznačuje dvěma otci, zženštilostí a značnou dávkou nemotornosti chce docela odvahu. Nicméně na to, že se jedná o třetí díl série je to docela slušné. Je tu pár slušných nápadů, i když nejsem schopen posoudit na kolik se jedná jen o recyklaci vlastních motivů z předchozích dílů. Dějová prostost, kdy je většina stopáže zaplněna prostými atrakcemi asi též nebude pro cílové publikum problém. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Už tomu chybí originalita, nápaditost se sice nevytratila, ale už to prostě není jako při prvním díle. I když se o to tvůrci očividně snažili. Jednička byla skvěla, dvojka byla vcelku dobrá... Trojka, byla bohužel docela nuda. Film není vůbec zlý, ale upřímně žádná sláva to také není. Ničím zajímavá a vyčnívající rychlokvaška pro děti. Líbila se mi hudební stránka a animace. Asi bych to ukončil jako trilogii a hotovo. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Kedykoľvek zapnem TV, vidím Kungu Fu Pandu. Ja osobne som touto postavičkou presýtený. Taktiež som rozhodne viac dúfal v humornejšie pasáže. No a keď mi došlo, že sa viac nudím ako zabávam, uvedomil som si, že ani samotný príbeh nedisponuje takou originalitou, akú by si tretie pokračovanie zaslúžilo. ()

Trapper33 

všechny recenze uživatele

Panda je zpět! Stejně jako minulý díl se dostaneme trochu víc k Poovo minulosti. Film je to dobrý, vtipný a jako oddechovka parádní, nicméně všechny série mají jednou skončit a doufám, že Panda skončí právě zde. Už to neni tak originální, ani zápletka neni tak dobrá jako minulé dva díly, místo silného příběhu je zde více humoru, což mě osobně trošku mrzelo. Ze spousty situací se najednou stal vtip i když by bylo možná trochu vhodnější, zachovat vážnost. Konec už nebyl tak epický jako v minulém dílu, nicméně soundtrack zde hraje opravdu prim a ze spousty scén vytáhl víc než v nich bylo. Nakonec je to, doufejme, důstojné ukončení jedné dobré animované série. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Sázka na jistotu u třetí pandy čiší z každého záběru, ale zároveň je v tomto ohledu vše odvedeno takřka k dokonalosti a já si to překvapivě dost užil. Jako jednohubka na dlouhý zimní večer pod peřinou se svou drahou polovičkou ulítlou na animáky, která tento ještě neviděla, pohodová volba :) ... 70% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Střihačka Clare Knight se během natáčení prvního dílu Kung Fu Pandy (2008) seznámila, zasnoubila a provdala za svého muže, herce Wayne Knighta, který ztvárnil jednu z postav. Během Kung Fu Pandy 2 (2011) porodila svého syna (jehož hlas byl použitý pro Poa jako mládě) a nyní se její manžel i syn ujali hlasových rolí v Kung Fu Pandě 3. (Zdroj: CinemArt)
  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2016 v Los Angeles. (Varan)
  • Kvôli tvorbe pandej dediny filmári navštívili Čínu. Kľúčová bola návšteva hory Qingcheng. Práve tu sa zrodil taoizmus a nachádza sa tu známa pandia rezervácia. Pohľad, ktorý sa vám naskytne, keď Po a Li dorazia do dedinky a hmla sa rozplynie, je veľmi vernou kópiou zážitku pri návšteve rezervácie na hore Qingcheng. (martin1m2)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama