Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 1

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (CinemArt)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (305)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po slabej dvojke, ktora prakticky nemala ziadny pribeh sa tvorcovia zamysleli a zapracovali na scenari. Trojka je dost podobna jednotke. Ale kvalitativne je predsalen slabsia. Mozno aj kvôli tomu, ze znova napodobnit to iste sa dobre neda. Zapletka znova viac vyuziva kung-fu klise. Oblubene postavy Sifu a Poovho otca, s ktorymi ma Po velmi vtipne dialogy, maju konecne zase poriadny priestor. Slabsi mi pripadal hlavne zaporak. Bol dost nevyrazny a par vtipov na to, ze ho nikto nepozna to nezachani. Na bitkach je pekne, ze im znova predchadza zabavny trening a nasledne su v nich jednotlive natrenovane chvaty pekne vyuzite. Takisto sa mi paci, ze sa nadviaze na niektore dejove linie z predoslych dielov a tato cast celu trilogiu poriadne uzatvori. Dalsie diely snad nebudu. Mam tusenie, ze by boli rovnako zbytocne ako dvojka, z ktorej by sa dal zostrihat 5 minutovy flashback do tohto dielu a inak je uplne zbytocna. 6/10. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hodně lidí mi řeklo, že trojka je daleko lepší než dvojka a já souhlasím, ale není o tak moc lepší. Kung Fu Panda nám už prostě nemá co nabídnout. Konec je jasný už od samého začátku. Za celý film jsem se zasmála jediné hlášce, kterou pronesla ke konci kudlanka. Upřímně doufám, že trojkou to končí a už to vzdají. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Kung Fu Pandy je oproti dvojce vtipnější, akčnější a příběhově ne tolik plochý. Opět je zde charismatický záporák, který si jde tvrdě za svým. Na scéně se objeví i další pandy, které se ve filmu postaraly o největší porci zábavy, takže za ně zvedám palec nahoru. Tvůrci se opět neubránili několika trochu hloupě vypadajícím scénám, nicméně i tak se trojka drží nad průměrem. Zkrátka vizuálně zřejmě nejpůsobivější část pandí trilogie, u které si člověk i přes to množství akce pěkně oddychne. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Príbehom tretia panda moc divákov neoslnila. Vtipy boli tiež po ôsmich rokoch už dosť ošúchané. Niet sa čomu diviť, že Poa poznáme ako obnosené topánky. Veď sa s ním stretávame prakticky denne. Čím však tento krát vynikol bola bombastickosť bojových scén a hlavne, dobre orientované posolstvo filmu, dávať a nie brať. To je cesta, ktorá nás vedie k osvieteniu. Tým si tretie vystúpenie Poa vyslúžilo aj moje nadštandardné hodnotenie. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov série filmov "Kung Fu Panda" je podľa mňa tento film určite povinnosťou vidieť, no nemyslím si, že by sme ani my ostatní ostali o niečo ukrátení. Aby som sa však zbavil svojich povinností, lebo je toho veľa čo chcem pochváliť, začnem najprv s tými pár vecami, ktoré mi na filme trošku prekážali. Prvá vec je fakt, že mám pocit, že všetky filmy zatiaľ majú presne ten istý koncept a je to jemne rušivé, keď vidíme Poa, že si zase prechádza udalosťami, ktorými si už prešiel, len myšlienka je iná. Plus miestami je to trošku až do miery fantasy, že sa tomu nie úplne dá veriť. Ale teraz o tých pozitívach, ktorých je tu neúrekom. V prvom rade animácie. Páni, tie sú úplne nádherné. Využíva to viacero štýlov a všetky fungujú. A to je vidno už v úvodnom Dreamworks logu, ktoré je tentokrát náramné. Postavy sú stále tie, ktoré máme radi a chceme ich sledovať. Plus J.K. Simmons je skvelý parchant v tomto filme. Radosť sledovať. Dokonca si myslím, že jeho súboj je veľmi dobre odvedený. Plus humor filmu neustále funguje náramne. Stojí za to. Plus tiež je super vidieť, že Po nie je vo všetkom skvelý. Stále sa musí veľa učiť a najmä mu nechýba stále jeho večný zmysel pre humor. Podľa mňa je tretí Panda film skvelým animákom, ktorý určite poteší malých i veľkých. Stojí za to vidieť. Hodnotenie: A- ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Když se Po setká na konci s nefritovými bojovníky, zmíní se, že všichni zezelenali až na kundlanku, která byla zelená ještě před proměnou. Zmiji, která byla také zelená ještě před uvězněním, už nezmínil. (Agressor69)
  • Než se chopila režijních otěží na druhém a třetím filmu, Yuh Nelsonová pracovala jako vedoucí akčních scén a snivých sekvencí na prvním díle Kung Fu Pandy (2008). (Zdroj: CinemArt)
  • Je to vůbec poprvé, co vzniká jeden film se stejným příběhem a postavami ve dvou různých jazycích - v angličtině a v mandarínštině. (Zdroj: Cinemart)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama