Reklama

Reklama

Kung Fu Panda slaví svátky

(TV film)
  • USA Kung Fu Panda Holiday Special (více)

Blíží se oblíbené zimní svátky plné ozdob, tancování a jídla. Vyhlášený pandí jedlík Po se nemůže dočkat, až se svým otcem bude moct opět pohostit báječnou nudlovou polévkou své přátelé z celé vesnice. Jenže letošní svátky budou muset proběhnout v jiném duchu. Po se stal novým Dračím bojovníkem, jehož povinností je organizace zimní hostiny pro mistry kung-fu ze všech provincií. Legendární hostina v Nefritovém paláci představuje vrcholně dokonalou a kultivovanou událost, která vyžaduje přísnou etiketu. Dokáže Po dostát svým povinnostem bojovníka, když srdcem tíhne k oslavám ve společnosti svého milovaného otce a přátel? (Česká televize)

(více)

Recenze (116)

T-pack 

všechny recenze uživatele

Jen další animák v duchu tradice "jsou svátky, uděláme z našeho úspěšného celovečeráku tematický kraťas". Nevím, jestli se mi tenhle zvyk líbí a ani, jestli se mi líbil snímek. Možná pobavil, možná mi znovu připoměl, proč bych měl svátky milovat. Na druhou stranu je tu spousta určitě - určitě výrazně nenadchnul, určitě nepřinesl nic nového, učrčitě mohl předvést víc. Naštěstí nebyli tvůrci tak drzí, a nenacpali do Číny ani Santu (proti kterému teda nic moc nemám) ani žádný vánoční stromeček nebo jinou ikonu západních vánoc, jen v něm opakují naše údajné hodnoty. To jen v té větě je samo o sobě dneska skoro klad. ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Tohle nebylo vůbec špatné. Poměrně věrně se to drží i hlavní trilogie, aby to zapadalo; jsou tam klasické vtipy, Po tradičně zkazí, co může. Hlavní myšlenka pro děti je jasná, ta vánoční poučka tam holt musí být. Je to předvídatelné, ale tak to holt v kraťasích asi bývá. Kung fu Panda slaví svátky každopádně splnil přesně to, co se od takového filmu očekává. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Prázdninový dovětek k jednomu z nejlepších dětských animáků, to už ze svého titulu nemůže být vyloženě nudné - a také že není, hlavní postava pořád funguje skvěle a vtipnost kterou srší všechno co dělá je stále nezměrná. Ale jak je zvykem, Vánoce zprasí všechno, obzvlášť co se filmů týče, a tak se milá mlátičkoidní Panda skrze slušné gagy noří do stále odpornější patetičnosti "děje" až ke slizce slaďounkému závěru. Nezbývá tedy než ignorovat příběh a užít si skvělou choreografi s originálními vtipy těžícími z hrátek postavami, střihem filmu i jeho celkovou narací... a možná pak člověk ani nebude moc zvracet z té sluníčkově hřejivé poslední třetiny. 7/10 ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Panda Po je jednou z těch postav, která už svým vizuálem pobaví ať dělá v podstatě cokoli. A tak jeho dobrosrdečnost znovu dostává ránu, když by chtěl být s přáteli a rodinou a přitom musí dostát povinnostem při oficialitách. Když si uvědomíme, že podobných lidí je na světě hodně - třeba královská rodina, smích nás přechází. Někomu zkrátka jeho postavení závidět nelze. Naštěstí pohádka je od toho, aby především dětem, ale někdy i dospělým připomněla, že obojí se dá spojit, ale slavit by se mělo především s nejbližšími. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Je to mnohem víc podobné samotné Kung-fu pandě, než o rok starší kolego... A to včetně toho, co se mi na celovečerním filmu nelíbilo... Ten příšernej amerikanismus... Začínám se bát, že většina filmů z Jackem Blackem jsou dost nedůstojné pokusy o komedii a pokud se tomu kdokoli pokusí dát myšlenku, dopadne to tragicky... Jedno obrovské pozitivum však vidím v sebevražedném králíkovi... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama