Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 1

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (CinemArt)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (305)

Trapper33 

všechny recenze uživatele

Panda je zpět! Stejně jako minulý díl se dostaneme trochu víc k Poovo minulosti. Film je to dobrý, vtipný a jako oddechovka parádní, nicméně všechny série mají jednou skončit a doufám, že Panda skončí právě zde. Už to neni tak originální, ani zápletka neni tak dobrá jako minulé dva díly, místo silného příběhu je zde více humoru, což mě osobně trošku mrzelo. Ze spousty situací se najednou stal vtip i když by bylo možná trochu vhodnější, zachovat vážnost. Konec už nebyl tak epický jako v minulém dílu, nicméně soundtrack zde hraje opravdu prim a ze spousty scén vytáhl víc než v nich bylo. Nakonec je to, doufejme, důstojné ukončení jedné dobré animované série. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Po se setkává se svým otcem Li a musí čelit nové hrozbě, kterou představuje neporazitelný bojovník Kai... Jean-Claude Van Damme uvedený v závěrečných titulcích (ADDITIONAL VOICES) byl docela překvapením, protože jako Master Croc má v tomto pokračování pouze jeden válečný pokřik, který mohl nadabovat prakticky kdokoliv. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré zakončenie celej série. Mal som strašné nutkanie dať plný počet, ale ešte si na to počkám. Kung- fu Pandu mám rád kvôli všetkým tým odkazom, Jackie Chanovi a celému tomu úžasnému, mystickému prostrediu, ktoré je v spojení so Zimmerovou hudbou neodoľateľné. Vtipy sú omnoho istejšie ako v prípade druhej časti a celková mytológia a presah prekračuje predchádzajúce diely či už do myšlienky, alebo do prevedenia. DreamWorks už nejakú dobu nakopáva Pixaru zadky a myslím si, že je to hlavne ich rozmanitosťou s akou tvoria príbehy a svoje postavičky. Kung - fu Panda sa radí rozhodne k najlepším animovaným trilógiam aké vznikli. A ja som si ju užil do sýtosti. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Moudrost čínských mudrců, knedlíčky, pandy, kudlanka, humor, svižné tempo, hlášky. Stále to tam je. A stále to u mě funguje na výbornou i když to není tak dobré jako dvojka, a tak originální jako jednička. I tak je to akčnější než Velká čínská zeď, svižnější a zábavnější než většina animáků v přilehlém i vzdáleném okolí a navíc až po okraj naplněné tím dokonale romantizujícím pohledem na Čínu, její tradice i historii. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Sázka na jistotu u třetí pandy čiší z každého záběru, ale zároveň je v tomto ohledu vše odvedeno takřka k dokonalosti a já si to překvapivě dost užil. Jako jednohubka na dlouhý zimní večer pod peřinou se svou drahou polovičkou ulítlou na animáky, která tento ještě neviděla, pohodová volba :) ... 70% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Než se chopila režijních otěží na druhém a třetím filmu, Yuh Nelsonová pracovala jako vedoucí akčních scén a snivých sekvencí na prvním díle Kung Fu Pandy (2008). (Zdroj: CinemArt)
  • Kvôli tvorbe pandej dediny filmári navštívili Čínu. Kľúčová bola návšteva hory Qingcheng. Práve tu sa zrodil taoizmus a nachádza sa tu známa pandia rezervácia. Pohľad, ktorý sa vám naskytne, keď Po a Li dorazia do dedinky a hmla sa rozplynie, je veľmi vernou kópiou zážitku pri návšteve rezervácie na hore Qingcheng. (martin1m2)
  • Když se Po setká na konci s nefritovými bojovníky, zmíní se, že všichni zezelenali až na kundlanku, která byla zelená ještě před proměnou. Zmiji, která byla také zelená ještě před uvězněním, už nezmínil. (Agressor69)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama