Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 3

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 3

Recenze (306)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jedničku už nikdy nic nepřekoná, ale o proti nudné a přílíš vážné dvojce je trojka roztomilá a mile infantilní.Tvůrci se jednoznačně zaměřili víc na menší děti, což je hodně znát na už zmíněné infantilnosti a na malých, ňunatých, nenažraných pidi pandách.Příběh je docela fajn, akce taky, animace jako vždy špičková a Po mě konečně tak strašně neštval jako ve dvojce.Pevně doufám, že tvůrci se trojkou definitivně loučí a loučí se se ctí.Nedělní kino chvilka s rodinkou zase fajn.70%. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Animácia je prekrásna a čiste len za ňu a za hudbu Hansa Zimmera by som dala jednotku s hviezdičkou. Pokiaľ ide o vyrozprávanie príbehu, Kung Fu Panda 3 už veľmi nemá čo povedať, čím novým zaujať. A aj vtipných scénok je veľmi veľmi málo. Viac ma teda zaujal krásny vizuál a nádherná hudba ako samotný príbeh, ktorý často dosť nudil. Dokonca ani deti sa až tak nebavili a malo by to byť hlavne pre deti zaujímavé. Dávam slabšie 3*. ()

Reklama

Adasin 

všechny recenze uživatele

Teda, oproti předchozím dílům slušný pokles. Předchozí díly mě pořád baví, nemám problém se na ně podívat znova, ale trojku už znovu vidět nechci. Oproti předchozím dílům má hrozně slabý příběh - prostě se objeví ultra záporák, který přemůže všechny mistry a jenom Po ho může zastavit - jo, bylo to tady už v jedničce, ale ta byla zábavnější a měla i něco do sebe, navíc Tai Lung byl mnohem lepší a sympatičtější záporák než Kai. I ostatní postavy měly víc prostoru. Ve dvojce byl taktéž zajímavý záporák a řešila se Poova minulost. Poova minulost se řeší i tady, ale kromě setkání Poa s pravým otcem a dalšími pandami nic moc. Ani vtipy už nefungují a já si přála, aby už Po konečně "dospěl." Animace je sice pořád hezká, jenže ani akční scény mě už nebavily. Velké zklamání, trilogii měli zakončit podstatně lépe. P.S.: Oproti předchozím dílům se zhoršil i český dabing (vím, že některé změny byly bohužel nutné, ale noví dabéři několika postav byli celkem mimo). 5/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Už je to déle, co jsem viděl první dva díly u kterých jsem se velmi dobře bavil. Trojka tedy uzavírá trilogii (ačkoliv jak víme u Doby ledové a Shreka, na trilogie se u animáků nehraje) boss fightem s jedním velkým záporákem, o kterém samozřejmě nikdo nikdy neslyšel :D a objeví se i ztracený Poovo otec. Předpokládám, že se v příštím díle vrátí i matka ze záhrobí. Nicméně, trojka je hodně orientovaná na Čínu (knedlíčky kam se podíváš), což vzhledem k zasazení dává smysl, ale nyní je to ještě více patrné. Gagy jsou samozřejmě také cílené na nejmladší publikum, ovšem překvapilo mě, že jsem se nakonec i potřetí dobře bavil a častokrát zasmál i u naprosto (záměrně) pitomých scén. Proč tedy ne? Na pátou dobu ledovou ale budu sbírat síly mnohem více...7/10...[31.3.2016_Cinema City_Slovanský dům] ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Prožitek z tohoto filmu je tím lepší, čím více v sobě dokážete probudit dítě. Takže.... Týýýý vado! Zvířátkáááá!!!! Knedlíčky! Kopání do koulí! Brnění, blinkání. Jůůůů... BUM! BUM! BÁC! Pak letěla obří hora a TŘÍSK!!! Fííí-hááá, a pak se tam mlátili. A pak kouleli! A pak - to bys nevěřil - se mlátili objímáním. A.... chci umět Kung Fu!!!! Hned!!! --- Jeden ztřeštěný nápad za druhým. Docela charismatický záporák. Na druhou stranu ne příliš kvalitní příběh, který byl vystavěn primárně pro dané gagy. Co z toho máme? Velice pohodovou a animačně perfekcionistickou podívanou, která má svůj vlastní vizuál s asijskou atmosférou. Takže není to dokonalé, ale já se bavil. 75% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Než se chopila režijních otěží na druhém a třetím filmu, Yuh Nelsonová pracovala jako vedoucí akčních scén a snivých sekvencí na prvním díle Kung Fu Pandy (2008). (Zdroj: CinemArt)
  • Pokaždé, když se objeví Kai, hraje v pozadí instrumentální verze písně „I'm So Sorry“ od kapely Imagine Dragons. (veverrka11)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama