Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (306)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré zakončenie celej série. Mal som strašné nutkanie dať plný počet, ale ešte si na to počkám. Kung- fu Pandu mám rád kvôli všetkým tým odkazom, Jackie Chanovi a celému tomu úžasnému, mystickému prostrediu, ktoré je v spojení so Zimmerovou hudbou neodoľateľné. Vtipy sú omnoho istejšie ako v prípade druhej časti a celková mytológia a presah prekračuje predchádzajúce diely či už do myšlienky, alebo do prevedenia. DreamWorks už nejakú dobu nakopáva Pixaru zadky a myslím si, že je to hlavne ich rozmanitosťou s akou tvoria príbehy a svoje postavičky. Kung - fu Panda sa radí rozhodne k najlepším animovaným trilógiam aké vznikli. A ja som si ju užil do sýtosti. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Kung Fu Panda 3 si dle mého docela drží nastavený vysoký standard prvního dílu. Mě osobně se první díl líbil, má to vtip, má to spád a hlavní hrdina je sympaťák. Stejně tak se mi líbila i dvojka, která sice byla o něco méně vtipná, ale měla zajímavé akční sekvence a ten páv v roli hlavního záporáka byl prostě vážně hodně dobrý. Třetí díl víceméně drží všechna tato pro mě důležitá kritéria a drží i koncept o hledání "sebe sama" s kterým nás seznamuje už první díl. Prakticky každý díl Kung Fu Pandy nám odhaluje něco nového o našem hlavním hrdinovi a v každém tomto dílu se s tím náš hrdina musí nějak poprat a najít svůj "vnitřní klid". Navíc proti hlavní myšlence, že důležité je vlastně být sám sebou já osobně nic nemám a i další variace na toto téma mě nenudí. Takže mě Kung Fu Panda 3 vlastně vůbec nezklamala a můj dojem z této série se stále drží nad průměrem. Čekal jsem co bude dřív, jestli kino, nebo HD screen a dnes se mé čekání konečně naplnilo i když do kina si stejně zajdu, chci se ještě podívat na kvalitu 3D. Přesto už teď můžu říct, že animace i hudba se mi opět líbí. 7/10 ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobré završení trilogie o dračím bojovníkovy. Kung fu Pandu mám rád, jelikož se mi nezprotivila jako Shrek, Madagaskar a další ždímané animáky. Nejvíce jí v tomto důsledku ublížil televizní seriál. Kung fu Panda 3 je velmi povedený animák, který opět si jede svoje. Od perfektně nasnímaných soubojů, kterým nechybí osudovost a epické momenty, perfektní 2D flashbacky, až po fajn humor, jenž neomrzí. Je to sice nastavovaná kaše, ale i tak si díky ní uvědomíte, jak moc je postava Poa a zbytku, sympatická, že jím leccos odpustíte a budete se bavit. A i samotný příběh si je toho vědomí a proto nám dává to co chceme vidět. Některé momenty jsou trochu zbytečně dlouhé a nebo neustále opakují stejný vtip dokola a dokola. Potěšil nový záporák, velmi zajímavý konec a Po senior. Kung fu Panda 3 je příjemný třetí díl o dračím bojovníkovy, který přesně nabídne to na co jsme zvyklí a kupodivu to stačí, a kdo chce více musí ke konkurenci. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako predošlé diely, ale stále dosť dobre. Zatiaľ čo prvé diely mi prišli vyrovnané a zábavné po celú dĺžku, tu ma stretnutie s rodičmi moc neoslovilo. Za to záporák ako už je zvykom sa opäť podaril. Ma drsný štýl a predovšetkým ide z neho rešpekt a ma dokonalý dizajn. Kung Fu Panda 3 je slabšia v prostrednej časti, ale opäť ponuka zábavu, nádhernu animáciu, nápady, sympatické postavy či dobrú hudbu. Obľúbený soundtrack: Oogway's Legacy, The Arrival of Kai, The Dragon Warrior, Father and Son. 85% - 4* ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Po a jeho banda si pořád drží solidní status v záplavě animáků a s ohledem na třetí pokračování musím pochválit celkový vývoj, jak dějové linky, tak posun postav. Prostě to celé krásně funguje, navazuje na sebe a nemám pocit, že by ta trilogie byla zbytečná. Pořád je to zábavné, zde dokonce se špetkou "magie", což bohužel eliminovalo kontaktnější finálový fajtík. Tím se dostávám k tomu, že je to paradoxně díl nejvíce pro děti (víc zbytečných pádů a laciných vsuvek), což nemuselo být a mohlo to jít odvážnějším směrem. 3,5*. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Ve filmu je použita nová technologie, která kombinuje 2D a 3D animaci inspirovanou starověkými čínskými svitky (především slavným panoramatickým svitkem Svátek čching-ming na řece), které připomínají animovaný obraz. Technologie využívá grafický charakter 2D stylizovaného materiálu, ale převedeného do počítačem vygenerovaného 3D prostředí. (Zdroj: CinemArt)
  • Kvôli tvorbe pandej dediny filmári navštívili Čínu. Kľúčová bola návšteva hory Qingcheng. Práve tu sa zrodil taoizmus a nachádza sa tu známa pandia rezervácia. Pohľad, ktorý sa vám naskytne, keď Po a Li dorazia do dedinky a hmla sa rozplynie, je veľmi vernou kópiou zážitku pri návšteve rezervácie na hore Qingcheng. (martin1m2)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama