Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film se odehrává v 50. letech, kdy Ann Devereaux (Renée Zellweger) opouští svého muže Dana (Kevin Bacon), vezme své náctileté syny a vydává se na cestu, aby našla bohatšího muže a lepší život. Bohužel už to nejde tak lehce jako před 20 lety, kdy všechny okouzlovala svým mládím a jiskrou. (j.o.j.o.)

Videa (2)

Trailer

Recenze (97)

thymus 

všechny recenze uživatele

Je to taková cesta životem s Ann Devereaux (Renée Zelweger) a jejími chlapci, kde se střídají zábavné momenty s těmi vážnějšími, ale i ty v sobě mají vtip. Člověk se nesměje, že by se za břicho popadal, ale humor je zde decentní, takový, který se báječně hodí k roztomilé, poněkud naivní Ann Devereaux, která si ale za všech okolností zachovává glanc, důstojnost, spoustu optimismu i odvahy začínat stále znovu. Ta jízda je pro ni životní maturitou - a obstála v ní. – Renée Zelweger je v této roli báječná. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Lehký nadprůměr, který bohužel zavrtává mezi tuctové a průměrné filmy unylá délka a tempo. Když už si myslíte, že je konec, zjistíte, že jste teprve v půlce. Nechápu proč, protože dějově je to opravdu originální film, nepostřehla jsem jediné klišé. Mimo to je retro atmosféra příjemná a Zellweger se předvedla. Příběh ženy, která si postupem času uvědomuje, že život na úrovni po boku bohatého chlápka není důležitější, než její synové, se jen tak nevidí. Skoro po celou dobu mi vstávaly vlasy hrůzou, jak jsem se obávala, že přijde konec ve stylu "hele beru všechno zpátky, chci se k tobě vrátit", ale vyklubalo se to opravdu příjemně a nepředvídatelně. Pro mě určitě. Vůbec by ale neškodilo osekat pár scén, jedna hodina a půl by stačila bohatě. Takhle jen tři lepší hvězdičky. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Cestovatelské, rodinné, smutné i úsměvné × klišé. Taková rodinná road movie. O rozpadlém manželství, vztazích, ženách a mužích, o sňatcích, o penězích, synech, snech, mateřství, naslouchání, obětování se. Nejvíce byl ukázán asi problém mateřství a naslouchání vlastním dětem, řešení si vlastních problémů. Trochu mi vadila teenagerovská přehnaná reakce na to, že matka si dělá stále co chce po svém a hlavně ten útěk po facce. Ono je to vlastně ve skoro každé rodině, ale už o tom asi moc přemýšlím. Konec happyendovský. Film pohodový, pro některé nic neříkající, pro některé smutný. Hezká hudba.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Stárnoucí Renée Zellweger, podváděná svým manželem Kevinem Baconem, hledá nového partnera pro sebe a otce pro své syny. Nicméně si neuvědomuje, že léta už se na ní začínají podepisovat a proto nehodlá měnit nic ze svých vysokých nároků, tudíž se často dostává do prekérních situací. Poměrně svěž komediální drama, s dobovým hudebním doprovodem a slušným hereckým obsazením, kterému ani tak nedominují Renée a Kevin Bacon , jako spíš jejich syn v podání Logana Lermana. Příjemné překvapení. 70% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Kupodivu se z toho nakonec vyklubal docela pohodový film,což jsem podle popisu ani nečekal.Příběh o typické ženě v domácnosti z 50. let mi připomněl seriál Mad Men,Renée Zellweger zahrála svoji roli výborně,věřil jsem jí každé slovo a musím vyzvednout i obsazení,prakticky v každé vedlejší roli jsem našel hodně známý obličej.V tomto snímku chybí jakákoli akce,jen tak tiše plyne,ale nevleče se,vytváří příjemnou atmosféru a celkově se mi líbil. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama