Reklama

Reklama

Skrytý

Trailer 1

Obsahy(1)

Kai Koss se vrací na místo, kde vyrůstal se svojí krutou a bezcitnou matkou, od které před devatenácti lety utekl. Dnes už je mrtvá a Kai po ní zdědil majetek a dům, který s ní jako malý sdílel. Zde se mu začínají vyjevovat děsivé vzpomínky. (Vojtino)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (96)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Výtečně natočený psychologický thriller, který však doplácí na vyumělkovaný scénář, takže mnohdy působí až abstraktně. Nemám nic proti snaze okořenit hororový žánr špetkou artu, jenomže v tomto případě to jde občas až za hranici únosnosti. Přesto mě film určitě zaujal. Kristoffer Joner zvládá hlavní roli znamenitě, a přestože jsem se ke konci už poněkud ztrácel, celkově jsem měl z filmu docela dobrý pocit. Každopádně to je lepší než režisérův předchozí film Villmark. ()

Cong 

všechny recenze uživatele

Režisér bezesporu umí pracovat s atmosférou opuštěného domu a lesa, vyvolat napětí či mrazení v zádech. Bohužel, kde není scénář na utáhnutí celovečeráku, tam ani smrt nebere. Sestříhat z toho kraťas, mohla to bejt povedená žánrová jednohubka, takhle tu máme akorát jedenapůlhodinovou nudu s několika světlými místy. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Norský horror o strašidelném domě hluboko v lesích a jednom děsivém tajemství. Režisér Villmarku opět předvedl svůj talent pro vytváření mimořádně děsuplné atmosféry, bohužel jen v první půlce filmu. Ta druhá se zvrtne v jakousi mysteriozní detektivku a to mi příliš nesedlo. Jak měl Skrytý solidně našlápnuto na jeden z nejvýraznějších skandinávských hororů, tak scénář ho ke konci nesmyslně pohřbil. Škoda, ale za ty dvě lekačky a prvních 40 minut poctivé hrůzy mu jsem přesto vděčný. Já ty lesní horory prostě můžu... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být naprosto perfektní bohužel je to krapet nedotažené ale i tak mě to bavilo prostě jak se sejdou pánové Øie a Joner tak tu máme lesní horor na kterej se dá koukat. Možná natočí spolu i třetí film s názvem Skrytý v temných lesích a jestli jo chci to taky vidět. Každopádně v tomto konkrétním filmu máme maníka který zjistí že umřela jeho maminka. To že s ní neměl nejlepší vztah nám ukáže už to že v márnici zkusmo mamince zlomí prst aby měl jistotu že mamka nezařve a nevzbudí se. Jak se do filmu ponoříte budete se mu divit jen v jednom...Že jí je pro jistotu nezlomil všechny. V okolí zatím řádí skrytý vrah a všechna vodítka ukazují zrovna na našeho hrdinu Kosse kterému začíná lehce hrabat a mamku vidí všude možně. Jenže kosí to tam opravdu Koss? To je otázka na kterou odpověď dostanete a i na spoustu dalšího jelikož v tomto filmu se pořád něco děje. Když to budete sledovat pozorně dáte si dvě a dvě dohromady vyjdou vám čtyři a zjistíte jak to všechno je a poplácáte se jako já uznale po rameni (byl bych fakt dobrej kriminalista asi si otevřu detektivní kancl) . Konec tedy někoho absolutně nepřekvapí a někdo bude naopak zírat páč si nedal dvě a dvě dohromady a je mimo. PS : Když zdědíte barák po nenáviděném rodiči vůbec nikam nejezděte a prodejte ho na dálku ušetříte si spoustu trablů. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Nechápem zas a znova nízke hodnotenie filmu.Atmosféra úžasná, mysteriózne a psycho tak akurát.Je pravda, že chvíľkami mi oči od obrazovky utekali inam, ale na to už som pri severských filmoch zvyknutá.Páčil sa mi obzvlášť koniec a musím priznať, že aj ľakačky na mňa väčšinou zafungovali presne tak, ako mali.U mňa spokojnosť. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v kraji Hordaland na západě Norska. (Cheeker)

Reklama

Reklama