Reklama

Reklama

Cú và chim se sẻ

  • USA Owl and the Sparrow (více)
všechny plakáty
Trailer
Vietnam / USA, 2007, 97 min

Obsahy(1)

Film rozpráva príbeh malého dievčatka, 10 ročnej siroty Thuy, ktorá po tom, čo utečie od poručníctva svojho strýka do osem miliónového veľkomesta, zblíži dvoch ľudí, v ktorých nájde svoju novú rodinu. (sochoking)

Recenze (11)

Caelos 

všechny recenze uživatele

Když to vezmu kolem a kolem, je Owl and the Sparrow v podstatě pohádka. Moc zlých věcí se tam neděje a všechno dopadne dobře. Takhle, strejda, pouliční prodej, problémy se vztahy, sirotčinec a já nevím co ještě na mě prostě nepůsobily nějak "strašným" dojmem, protože v podstatě díky popisu člověk ví, že všechno dobře dopadne. Vlastně i po chvíli sledování, je vám to jasné. Je to občas dost naivní, ale to přece k pohádkám patří. Ke konci mě udivily záběry na různé děti, proč to tam bylo? Vyrušilo mi to zážitek. Fakt pěkný film, místy dojemný, nenudící a Thuy byla roztomilá, ale zároveň parchant, už třeba v té záležitosti s Pchuong. Ono, hlavní trojice na tom byla herecky poměrně dobře, dobrý výběr. Ideální film na spravení nálady za osamělých večerů. ()

Al44... 

všechny recenze uživatele

Pěkný, romantický, pohádkově dobrácký a jednoduchý příběh viděný z pohledu mladé a sympatické vietnamské dívky. Nebo také vynikající odpočinkový film, u kterého se nemusí moc přemýšlet, ale který určitě svým vyzněním potěší a zahřeje na duši. Spokojenost!! ()

Tipko 

všechny recenze uživatele

Naozaj pekný film o vietnamskom dievčatku, ktoré si našlo nových rodičov a rodinu. Kiež by si aj u nás dokázali tak ľudia pomáhať, ako vo Vietname. Okrem toho musím vyzdvihnúť dobrú réžiu, scénar, aj kameru. ()

Okoun11 

všechny recenze uživatele

Jedinečné čínské drama vneslo do našich životů spoustu emocionálních dojmů, které byli chvílema dost krušné ale i přesto musím uznat, že film diváky velmi kvalitně poznamenal. ()

Reklama

Reklama