Reklama

Reklama

VOD (1)

Je čas vyrazit! Andy nechá svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí života na univerzitě. A když se se dvěma spolubydlícími vydá na pivní šampionát, kam směřuje i autobus plný sexy modelek, rozhodně přitom zažije spoustu legrace...
Je čas vyrazit! Andy nechává svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí vysokoškolského života. A když si vzpomene, kolik zábavy si užil se svou dávnou kamarádkou Jennou, jež se stala modelkou, sebere se a ještě se dvěma spolubydlícími vyrazí za autobusem plným sexy modelek na národní pivní turnaj. Podaří se jim dostat se na soutěž včas a získat titul? Andy ovšem netuší, že v téže době se Katy rozhodne vydat se na univerzitu, aby mohla být svému miláčkovi nablízku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

poli00 

všechny recenze uživatele

První díl byl svatý oproti tomu co vzniklo 9let poté. Naprostá hrůza a děs, nevtipný nezábavný a jak jsem psal u prvního road tripu, že to je i v celku reálný příběh, tak toto je naprostý opak. Prostě jenom shluk nesmyslů. Jako bonus k utvrzení o tom, že to stojí za h*vno byl český dabing na HBO, který filmem provázel. Další už radši ne prosím. 15% ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Ani tu nebudu zmiňovat mínusy, kterých je opravdu hafec (nejdůležitější je ale asi ten, že mi za celou dobu nepřišlo nic vtipné), takže jdeme na těch pár plusů. Originální je určitě nápad s "beer pong" hrou, ale potenciál to vůbec nevyužilo. Další věc je chytlavá písnička - i když falešně zpívaná ;-) - a poslední Julianna Guill, které to tu slušelo.. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Road trip (režije T.Phillips r.2000) - film, který společně s American Pie odstartoval novou vlnu zájmu o studentské komedie a zároveň pro mě společně s již zmiňovanými Prcičkami klasik žánru, si rozhodně nezaslouží (stejně tak jako Prcičky) zneuctění v podobě dalších primitivnních pokračování založených na hulení trávy a ukazování koz!!!!! Když už si pane Rashy (Prci, prci, prcičky: Na táboře) musíte nějak vydělávat na chleba, tak se nevozte na vlně jiných a nazývejte svá díla jinak – myslím, že jednoduché Beer Pong by bohatě stačilo!!!! ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nevydařená komedie, které zcela chybí to podstatné - humor. A pokud tu byl, nedokázal jsem ho zachytit. Slaboduchý scénář, nudné, stokrát omleté situace, hustě sázená žánrové klišé, nevyrázné herecké výkony, rutinní režie. Polonahé holky to nezachrání, přestože snaživě vybíhaly snad do každé druhé scény. ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Opravdu výtečný film, pokud chcete umřít nudou a nemáte po ruce Babovřesky. Já se chvílemi tak nudil, až jsem chvílemi uvažoval o tom, že si zajdu do lékárny a koupím si lexaurin. Už jen ten děj - borec jede za starou známou aby ji ohnul i když jednu babu má doma a navíc sexovatelnější. Kdyby místo beer pongu hráli třeba ruskou ruletu s kalašnikovem, jistě by to bylo vtipnější. A Abed z Community a pár pěkných bab tuhle stolici ze dna nevytáhne. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama